fbq
Hotnow
09.01.2020 21:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus, Adrianan kotialbumi & Instagram
Adriana Gerxhalija.
Nyt räjähtää internet! Turkulaismissi Adriana, 24, kuumempana kuin koskaan: uskomaton vartalo – ”Minua ei ole ikinä nähty näin pienissä bikineissä!”
Hotnow
09.01.2020 21:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus, Adrianan kotialbumi & Instagram

Turkulainen Adriana Gerxhalija tuli muutama vuosi sitten tunnetuksi Miss Suomi -kilpailun tyrmäävänä missifinalistina. Balkanilaiset piirteet siivittivät Kosovon albaanin aina 1. perintöprinsessaksi saakka.

Vuonna 2017 maamme toiseksi kauneimmaksi kruunattu Adriana tottui toki missikiertueella poseeraamaan vähissä vetimissä. Silti hänestä ei ole milloinkaan julkaistu yhtä rohkeaa materiaalia kuin hiljattain sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Oma maa mansikka! Tyrmäävä turkulaismissi Adriana Gerxhalija, 22, asuu yhä vanhempiensa luona: ”Meinasin jo muuttaa Helsinkiin, mutta...” - video!

Uudenvuoden jälkeen Gran Canarialle matkustanut tummaverikkö tykitti viikon mittaiselta lomareissultaan niin kuumia bikinikuvia Instagramiin, että somekäyttäjien näpit olivat kärähtää pahemman kerran. Huhheijakkaa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hola☀️

A post shared by Adriana Gerxhalija (@adrianagerxhalija) on

Tytöstä nuoreksi naiseksi

Seiska tavoitti vastikään Espanjan lämmöstä palanneen Adrianan, joka vahvistaa toimittajan havainnot todeksi.

– Kyllä ne kuvat ovat varmaankin rohkeinta, mitä minusta on koskaan julkaistu. Olen kasvanut nuoresta tytöstä nuoreksi naiseksi ja halusin tuoda sitä esiin myös kuvien kautta, hyväntuulinen kaunotar selostaa Seiskalle.

– Toisekseen olen pitänyt itsestäni hyvää huolta ja käynyt ahkerasti salilla, joten oloni on tällä hetkellä tosi hyvä ja itsevarma. Minua ei ole ikinä nähty näin pienissä bikineissä, mutta niissä pikkubikineissäkin oli kiva fiilis!

Lue myös: Suoraa puhetta missiltä! Turkulaiskaunotar Adrianan, 22, harrastus aiheuttaa sanomista kotona: ”Silloin saan kuulla äidiltäni” - video!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Living life right now☀️

A post shared by Adriana Gerxhalija (@adrianagerxhalija) on

Aurinko teki tepposet

Adriana kertoo paenneensa kotimaan pimeää vuodenaikaa ystävänsä kanssa. Viikon Kanariansaarilla viihtynyt kaksikko tutustui muun muassa Maspalomasin kuuluisiin hiekkadyyneihin – niihin samoihin, joissa Reetukin hiljattain hurmasi naisia.

Lue myös: Kanarialla keikkaileva Frederik ei voinut hillitä itseään: väsymättömän iskelmäorin oli pakko päästä nakurannalle, bongasi heti paljaat pyllyt – ”Riipputissiä löytyy tuhatmäärin!”

Aivan erityisesti turkulaiset keskittyivät kuitenkin auringonottoon. Jopa siinä määrin, että Adriana kertoo saaneensa auringonpistoksen.

– Olimme yhtenä päivänä sellaisella laivareissulla ja altistuin huomaamattani liikaa auringolle. Päivä ei ollut erityisen kuuma, joten en tajunnut juodakaan kunnolla. Se oli kaikkein tyhmintä, sillä normaalisti tankkaan tosi paljon vettä, Adriana harmittelee.

– Koko seuraava yö olikin sitten pahoinvointia ja seuraava päivä lepoa. Se oli raskasta, mutta selvisin siitä hyvin. Loppuloman otin rennosti ja pidin visusti lippiksen päässä! Se oli ensimmäinen auringonpistokseni koskaan, eikä tosiaankaan mitään herkkua.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ll make a sandstorm happen🌪

A post shared by Adriana Gerxhalija (@adrianagerxhalija) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy☀️

A post shared by Adriana Gerxhalija (@adrianagerxhalija) on

Luultiin espanjalaiseksi

Kaikkinensa Adrianalla jäi lomastaan hyvä maku suuhun. Sillä vaikka hän rakastaakin kotikaupunkiaan Turkua, rannikon tuulinen ja pimeä talvi ei ole hänen mieleensä.

– Oli kiva päästä aurinkoon Suomen harmaudesta. Olen ehdottomasti kesätyttö! Siellä tunsin olevani kuin kokonaan eri ihminen. Se on vissiin geeneissäni, että pidän niin etelän lämmöstä, Kosovon albaani naurahtaa.

Lue myös: Vessa on aina varattu!” - Suomen toiseksi kaunein nainen asuu vanhempiensa omakotitalon yläkerrassa - tyrmäävä turkulaismissi Adriana, 22, esittelee valtakuntansa: kuvat ja video!

Kanarialla Adrianaa myös luultiin eri ihmiseksi, tai ainakin erimaalaiseksi. Paikalliset eivät nimittäin osanneet yhdistää hänen tummia piirteitään turkulaisuuteen.

– He varmaan olettivat minun olevan heikäläisiä, sillä moni moikkaili minua espanjaksi. Olen aikoinaan opiskellut espanjaa ja puhunkin sitä jonkin verran, mutta ymmärrän sitä lähes täydellisesti. Mutta mitään miesten supinoita en kuullut, hän nauraa.

Adriana Gerxhalija on ylpeästi Turun tyttöjä mutta nauttii silti täysillä etelän lämmöstä.
Adriana Gerxhalija on ylpeästi Turun tyttöjä mutta nauttii silti täysillä etelän lämmöstä.