fbq
Uutiset
25.08.2018 16:06
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristian Wallin
Adriana Gerxhalija.
Oma maa mansikka! Tyrmäävä turkulaismissi Adriana Gerxhalija, 22, asuu yhä vanhempiensa luona: ”Meinasin jo muuttaa Helsinkiin, mutta...” - video!
Uutiset
25.08.2018 16:06
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristian Wallin

Turkulainen omakotitaloalue on viehättävä, mutta yksi rakennus erottuu edukseen. Siellä, söpön hiekkatien päässä ja omenapuiden katveessa sijaitsee talo, jonka parvekkeella vilkuttelee iloisesti poikkeuksellisen viehättävä nuori nainen.

– Tervetuloa vain matalaan majaani! Adriana Gerxhalija huudahtaa ja ottaa vieraat vastaan.

Lue lisää: Perintöprinsessa Adriana Gerxhalija lähetti Michaela Söderholmille ja muille missifinalisteille himot herättäviä kuvia kesken missikiertueen – ”Oliko se jokin hänen juonensa?!”

Todellisuudessa talo ei ole matala, vaan peräti kolmekerroksinen. Tilaa tarvitaankin, sillä saman katon jakavat myös Adrianan vanhemmat ja tämän kaksi veljeä.

– Kyllä, asun edelleen porukoillani. Viihdyn täällä oikein hyvin, kaunotar hymyilee.

Tervetuloa kylään! Adriana asuu yhä kotona, ja on ylpeä siitä. – Meinasin jo muuttaa Helsinkiin, mutta olenkin tällainen Turku-tyttö!
Tervetuloa kylään! Tyrmäävän kaunis Adriana asuu yhä kotona, ja on ylpeä siitä. – Meinasin jo muuttaa Helsinkiin, mutta olenkin tällainen Turku-tyttö!

 

Muuttokin on käynyt mielessä. Kun Adriana vuosi sitten syksyllä kruunattiin valtakunnan toiseksi kauneimmaksi naiseksi, alkoi melkoinen myllytys. Uunituoreita missejä kiikutettiin tilaisuudesta toiseen, ja erilaisia edustustehtäviä on riittänyt näihin päiviin asti.

Monet missikeikat ovat sijoittuneet pääkaupunkiseudulle, mikä on tarkoittanut runsaasti reissukilometrejä 1. perintöprinsessalle.

– Keväällä aloin vakavasti harkita muuttoa Helsinkiin, kun siellä tuli käytyä lähes jatkuvasti. Mutta sitten sainkin hyvän työpaikan Turusta ja jäin tänne. Olen sellainen Turku-tyttö, monikulttuurisessa keskuksessa toiminnanohjaajana työskentelevä Adriana kertoo.

Katso oheiselta videolta Adrianan kotiesittely:

Lue lisää Adrianan kuulumisista tuoreimmasta Seiskasta!