Hotnow

Mitä mieskarkkeja! Nämä pullistelijat ovat hioneet vartaloistaan veistoksia – kuumat lihaskimput kelpaisivat juhannusheiloiksi vaikka kenelle!

19.06.2020 17:31

Juhannuksen korvilla tehdään taikoja, jotta saataisiin selville tulevan sulhon tai morsion tunnusmerkkejä. Nämä alla olevat maistuvan komeat mieskarkit kyllä tulevat varmasti monien uniin muinakin hikisinä kesäöinä.

Dwayne ”the Rock” Johnson 

Showpainista näyttelijänuralle lähtenyt järkälemäinen lihaskimppu jakaa sosiaalisessa mediassaan usein kuvia ja videoita treeneistään. Nytkin hikinen toimintatähti ei malta mahtua omaan salipaitaansa, kun hänen jykevä yläkroppansa puskee ulos jokaisesta paidan reiästä. 

Suonekkaat käsivarretkin tuntuvat pullistelevan silmissä, kun tatuoitu karpaasi tuijottaa kameraa tuimalla katseellaan. Tuijotuksesta onkin vuosien saatossa tullut Dwaynen tavaramerkki.

Dwayne Johnson

Robbie Williams 

Pitkän uran tehnyt laulaja osaa ottaa rennosti ja nauttia vapaa-ajasta, kun hän loikoilee pienen pienissä uimahousuissa uima-altaassa. Vaikuttaa siltä, ettei miehellä olisi mielessään huolen häivää.

Robbien vatsassaan koreilevat lintutatuoinnit pistävät kovasti silmään, koska toinen niistä näyttää paljon haaleammalta. Liekö kyseessä vain optinen harha vai auringon suoma haitta kehotaiteeseen?

Robbie Williams

Mark Wright

Englantilainen tv-persoona, joka tunnetaan parhaiten realitysarjasta The Only Way is Essex. Tämän lisäksi tämä komistus on juontanut useita tv-ohjelmia vuosien 2012 ja 2019 välillä. 

Mark on kertoinut julkisuudessa elämäntapamuutoksestaan ja ulkonäköön se on vaikuttanut silmiä hivelevästi, sillä Markin pyykkilautavatsa on kiristynyt uskomattomaan tikkiin. Markin käsivarsienkin lihakset ovat paisuneet niin, että olkapäistä voi tarkkasilmäisimmät huomata lihasten jänteetkin. 

Mark Wright
 
Harry Jowsey

Harry on Netflixin Too Hot To Handle -sarjasta julkisuuden valokeilaan noussut australialainen malli. Hän kävi läpi hyvin pikaiset kihlat ohjelmassa tutustumansa Francesca Faragon kanssa. 

Äskettäin Francesca kuitenkin ilmoitti, että kihlaus on purkautunut ja suhde päättynyt, joten Harry on jälleen kuumaa kamaa sinkkumarkkinoilla.

Nyt komistus on kuvattu Los Angelesin kaduilla esittelemässä kiinteitä lihaksiaan, kun hän on käynyt juoksulenkillä ilman paitaa. 

Harry Jowsy

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!