Katso videot!
Harry Jowsey & Francesca Farago

Sokkikäänne: Too Hot To Handle -sarjan hottisparin Harryn ja Francescan suhde ohi! "Harry halusi erota"

Telkkari | 18.06.2020 17:32

Too Hot To Handle -sarjassa toisiinsa rakastuneet ja julkisuuteen ponnahtaneet Harry Jowsey ja Francesca Farago ovat eronneet.

Harryn ja Francescan suhde sai alkunsa kuvauksien aikana. Pari meni kihloihin noin vuosi ensikohtaamisen jälkeen sarjan Jälkipyykki-jaksossa. 

Lue myös: Tässä ovat Too Hot To Handle -uutuussarjan kuumat ja kiimaiset sinkut! Kenelle kuukauden selibaatti on liikaa?

Rakkaustarina ei kuitenkaan saanut onnellista loppua, sillä Francesca julkaisi Youtube-kanavallaan videon, jossa hän kertoo pariskunnan eronneen äskettäin. Eron syyksi paljastuu se, että Harry oli kyllästynyt etäsuhteeseen. Francesca on kotoisin Kanadasta ja Harry Australiasta. Harry asuu tällä hetkellä Yhdysvalloissa, Kalifornian osavaltiossa.

- Haluan kertoa kaikille, että olemme eronneet. Harry halusi erota, koska hän ei halunnut jatkaa etäsuhteessa elämistä. Luulin, että kaikki järjestyy, kun pääsen muuttamaan Los Angelesiin. Olin ajatellut, että menemme joskus naimisiin ja saisimme parisuhteemme taas kuntoon.

- En olisi ikinä itse antanut periksi, vaan halusin antaa kaikkeni jotta suhteemme kukostaisi. Tämä on ollut todella rankkaa aikaa minulle. Luulin, että tämä oli vain tilapäinen alamäki suhteessamme, Francesca toteaa videolla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

more youtube videos coming this week👀 @karolinaturekphotography @swankmakeup

Henkilön TOO HOT TO HANDLE (@francescafarago) jakama julkaisu

Francesca muistuttaa, että somessa näkyy yleensä vain ihmisten onnellisimmat muistot.

- Tiedän, että monet nuoret naiset seuraavat minua somessa. Monet ovat ihailleet meidän suhdetta ja kaikki meidän parisuhteessa on ulkopuolisille näyttänyt täydelliseltä. Tiedän, että se on väärin, enkä halua että ihmiset ihailevat täydellisyyttä. 

- Haluan, että te kaikki olette tietoisia siitä, että ansaitsette hyvää kohtelua. Kenenkään ei tulisi joutua kärsimään toisen ihmisen huonosta kohtelusta itseään kohtaan. Olette kaikki aivan ihania!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TOO HOT TO HANDLE (@francescafarago) on

Kohusarja Netflixissä

Netflixin Too Hot To Handle -realitydeittailusarjassa kymmenen kuumaa ja kiimaista sinkkua matkustavat Meksikoon viettämään yhteistä lomaa luksusvillassa. Kaikki kilpailijat ovat englanninkielisiä ja kotoisin joko Australiasta, Iso-Britanniasta tai Yhdysvalloista. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

50 shades of Harry? 🚨

Henkilön Harry ⚡️ (@harryjowsey) jakama julkaisu

Meksikossa odottaa kuitenkin sokkiyllätys, kun sinkut saavat tietää, että seksin harrastaminen villalla on täysin kiellettyä. Myös suutelu, intiimi koskettelu ja itsensä tyydyttäminen ovat kiellettyjä. Tässä sarjassa nimittäin ideana on se, että kilpailijat oppivat hillitsemään itseään sen verran, että he pystyvät oikeasti tutustumaan toisiinsa, eivätkä heti antaudu lemmen vietäviksi.

Lue myös: Too Hot To Handle -povipommin superhuonosta yleistiedosta tuli ilmiö: Haley, 22, ei tiedä edes, miten hänen tatuoinnissaan lukee - kuvat puhuvat puolestaan!

 

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Netflix, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!