Katso kuva!
Marianne Kallio

K18! Povipommi Marianne Kallio pukeutui kokovartaloverkkoon! Alla vain tangat: "Onks se lähössä kalaan ku verkkoki jo valmiina?"

05.07.2019 22:01

Julkkis Big Brotheristakin tuttu Povipommi Marianne Kallio julkaisee tokkonaan paljastavia kuvia Instagram-tililleen. 

Lue myös: Jösses! Jättirinnat mahtuvat liiveihin juuri ja juuri - Marianne Kallion superpovi vyöryy silmille oikein rytinällä!

Tangat jalassa

Tuorein otos on kuitenkin vertaansa vailla. Povipommi poseeraa kuvassa kokovartalo verkkopukuun pukeutuneena. Päällä hänellä ei ole muuta kuin tangat. 

- Onks se lähössä kalaan ku verkkoki jo valmiina? seuraaja utelee. 

Marianne hemmottelee seuraajiaan lähes päivittäin vähäpukeisilla peiliseflieillä. Eilen torstaina (4.7.) julkaisemassaan kuvassa kurvikaunotar poseeraa pelkät alusvaatteet päällään. 

Marianne on kihloissa entisen ammattirikollisen Nici Jaaran kanssa. Rakastavaiset antoivat toukokuussa Seiskalle haastattelun, jossa he kertoivat suhteestaan. 

– Nici kosi perinteisesti polvillaan tuossa olohuoneessa, Marianne kertoi Seiskalle. 

Lue lisää:  Avoliitto lähellä ja häät tulossa? Povipommi Marianne Kallio ja ex-rikollinen Nici Jaara harvinaisissa yhteiskuvissa ja rakkaushaastattelussa – ”Mariannen tytär on paras kaverini!”

 

 

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!