Katso kuvat!

Avoliitto lähellä ja häät tulossa? Povipommi Marianne Kallio ja ex-rikollinen Nici Jaara harvinaisissa yhteiskuvissa ja rakkaushaastattelussa – ”Mariannen tytär on paras kaverini!”

Uutiset | 15.05.2019 08:21

Povipommi Marianne Kallion, 25, rivitaloasunto on siisti ja kotoisa. Ovella Seiskan reportteria kättelee rankan näköinen lihasvuori. Nici Jaara, 43, kihlasi Mariannen aprillipäivänä vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen.

– Nici kosi perinteisesti polvillaan tuossa olohuoneessa, Marianne kertoo.

– Ajattelin, että nopeat syövät hitaat. Pitäähän tuo muija poimia tuosta ennen kuin joku muu ehtii. Olin kyllä odottanut Mariannen kosintaa, Nici vitsailee.

Pariskunta ei vielä asu yhdessä, mutta avoliitto tuskin on kaukana, sillä Nici muutti jo Mariannen takia Pohjois-Suomesta Helsinkiin.

– Olen aina vannonut, etten ikinä muuttaisi tänne ja täällä sitä nyt ollaan. Olin töissä Raahen kultakaivoksilla, mutta työt loppuivat ja minulle tarjottiin paikkaa kaivoksella Sodankylässä.

– Olin jo tavannut Mariannen, ja Sodankylästä olisi ollut älytön matka tänne. Päätin kertoa työnantajalle, etten tulekaan, Nici muistelee.

Marianne ja Nici menivät kihloihin vain muutamien kuukausien seurustelun jälkeen, kun suhde tuntui varmalta.
Marianne ja Nici menivät kihloihin vain muutamien kuukausien seurustelun jälkeen, kun suhde tuntui varmalta.

Ulkonäkö kerää katseita

Nici on entinen ammattirikollinen. Rikokset kuitenkin jäivät vuosia sitten, ja nykyään hän tekee maanrakennushommia.

Kivitalon kokoinen, naamaan asti tatuoitu bodari ja julkkispovipommi Marianne keräävät katseita yhdessä ja erikseen. Molemmat ovat tottuneet ennakkoluuloihin.

– Olenhan minä aika venkulan näköinen äijä. Ennakkoluuloja koen jatkuvasti. Jos menen kauppaan, myyjät seuraavat minua tarkasti, vaikka en ole koskaan mikään varas ollut, Nici kertoo.

– Ihmiset tekevät ulkonäöstä automaattisesti oletuksen henkilöstä. Minulle on tehty sitä niin paljon, että olen oppinut tutustumaan ihmisiin ensin ja arvioimaan heidät vasta sitten, Marianne sanoo.

Nici Jaara

Ennakkoluulot karisivat

Nici myöntää tunteneensa itsekin ennakkoluuloja, ennen kuin oppi tuntemaan Mariannen.

– Ulkonäkö veti puoleensa, mutta rakastuin vasta, kun huomasin, että Mariannella on aivotkin.

– Olin saanut mediasta mielikuvan blondista. Se karisi nopeasti, kun aloimme soitella ja jutella. Parhaimmillaan soittelimme 5–6 tunnin videopuheluita, Nici paljastaa. 

 

Marianne Kallio
Marianne nousi julkisuuteen Tallinna-ohjelmasta, jossa näytettiin kuinka hän otti 18-vuotiaana silikonit menestyäkseen kauneuskilpailuissa. Sittemmin hänet on nähty muun muassa Julkkis Big Brotherissa ja Viidakon tähtösissä.

Mariannea ei Nici-rakkaan rikostausta haittaa, eivätkä he puhu siitä keskenään.

– Mennyt on mennyttä, enkä edes haluaisi tietää siitä, Marianne toteaa.

– Enkä minä kertoisikaan, Nici nauraa.

– Marianne on kyllä varmasti googlaillut kaiken minusta omin päin.

Marianne Kallio ja Nici Jaara
Rakastavaisten parisuhde on tähän asti sujunut riidattomasti. – Riitelemme todella harvoin, Marianne toteaa.

Facebook yhdisti

Näyttävän kaksikon tiet johtivat yhteen, kun Nici bongasi Mariannen Facebook-profiilin tämän kommentoitua yhteisen tuttavan päivitystä. 

– Mietin, että onpa kivannäköinen muija ja päätin laittaa kaveripyynnön, Nici kertoo.

– Minulla on hirveä jono kaveripyyntöjä ja kysyn kaikilta tuntemattomilta, miksi laitoit pyynnön, Marianne jatkaa.

– Kerroin lähettäneeni sen huvikseni, eikä sitä olisi pakko hyväksyä. Marianne alkoi inttää asiasta. Lopuksi päätin, että pitäköön tunkkinsa ja peruin kaveripyynnön. Sen jälkeen Marianne itse laittoi kaveripyynnön, Nici kertoo.

Mariannea ei ole vuosiin nähty yöelämässä, vaan hän elää rauhallista kotiäidin elämää 4-vuotiaan Viivi-tyttärensä kanssa.
Mariannea ei ole vuosiin nähty yöelämässä, vaan hän elää rauhallista kotiäidin elämää 4-vuotiaan Viivi-tyttärensä kanssa.

Koska naimisiin?

Myös Mariannen nelivuotias Viivi-tytär on ottanut Nicin hyvin vastaan elämäänsä.

– Viivi on paras kaverini! Nici nauraa.

Miehellä itsellään on aiemmista suhteistaan 22-vuotias poika. Yhteisten lasten mahdollisuutta kumpikaan ei tyrmää. Häistä kysyttäessä he menevät vaikeiksi. 

– Olisihan se kiva jossain vaiheessa. Katsotaan, mitä tästä tulee, Nici sanoo

– Nici halusi maistraattihäät ja minä taas kirkkohäät, Marianne lisää.

Mariannen ja Nicin välillä on niin silminnähtävää kemiaa, että häät saattavat tulla eteen yllättävänkin pian.

Ennen Nicin tapaamista Marianne oli sinkkuna pari vuotta. Nicin edellinen suhde päättyi juuri ennen kuin hän otti yhteyttä Marianneen.
Ennen Nicin tapaamista Marianne oli sinkkuna pari vuotta. Nicin edellinen suhde päättyi juuri ennen kuin hän otti yhteyttä Marianneen.

 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:pasi murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!