Hotnow
Katso kuva!

Iida Ketola-Korppila näytti paljaat rintansa sensuroimattomana Instagramissa: "Oon alkanut kulkea ilman rintaliivejä" - kuva!

05.06.2020 12:44

Lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa nähty kampaamoyrittäjä Iida Ketola-Korppila, 30, on jälleen hätkähdyttänyt Instagram-seuraajiaan.

Perjantaina aamupäivällä Iida julkaisi Instagram-tilinsä videotarinassa videon, jossa hän kertoi, että on viime päivinä jättänyt käyttämättä rintaliivejä.

- Unohdin yks päivä liivit himaan ja sen jälkeen oon taas alkanu kulkee ilman ja lähinnä ihmetelly et miks naiset niin usein käyttää rintsikoita, jos niitä ei välttämättä tarvii?!?! Iida kirjoitti videon päälle.

Videolla Iida havainnollisti rintaliivittömyyttään nostamalla mustaa paitaansa ylös ja näyttämällä paljaat rintansa kameralle Instagram-seuraajiensa hämmästykseksi.

Kuvakaappaus Iida Ketola-Korppilan Instagram-videotarinasta.
Kuvakaappaus Iida Ketola-Korppilan Instagram-videotarinasta.

Iida on aiemminkin näyttänyt paljasta pintaa sosiaalisessa mediassa, joten aivan uusi juttu perjantainen vilautus ei hänen kohdallaan ollut.

Ahdistelija piinasi vuosikausia

Iida kertoi Seiskalle toukokuussa sitkeästä ahdistelijastaan, joka piinasi Iidaa etenkin silloin, kun hän työskenteli chat-juontajana Rantalentis-ohjelmassa.

Ahdistelija oli yksi ohjelman ahkerista chattaajista ja hiljalleenviestien sävy muuttui harhaiseksi.

– Tyyppi laittoi omituisia viestejä tästä ”meidän suhteestamme", jotka kymmenen vuoden aikana pysyttelivät pitkään aika harmittomina. En vastannut viesteihin koskaan, paitsi kun lopulta uhkasin häntä rikosilmoituksella.

– Hän oli omituinen mutta harmiton. Vähän aikaa sitten viestien sisältö alkoi kuitenkin muuttua väkivaltaa ihannoiviksi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕

Henkilön 🌿 OG IIDA KETOLA 🌿 (@ogiidaketola) jakama julkaisu

Lopulta Iida otti yhteyden poliisiin, joka selvitti viestittelijän henkilöllisyyden.

– Poliisin mukaan tyyppi oli kuulusteluissa tosi vastaanottavainen, eikä kieltänyt vuosia kestänyttä yhteydenpitoaan. Hän lupasi heille jättää minut rauhaan.

Toistaiseksi häiriköijä on ollut sen jälkeen hiljaa ja jättänyt Iidan piinaamisen.

Katso alta Iida Ketola-Korppilan treenivinkit: Näin saat kroppasi kesäkuntoon!

 

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!