fbq
Hotnow
12.07.2020 18:32
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
demi rose
Hillittömät hinkit! Povipommi Demi Rosen rintavarustus pursuaa karkuun pienoisista bikineistä: Olen valmiina kesään!
Hotnow
12.07.2020 18:32
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Hervottoman poven omaava Instagram-malli Demi Rose, 25, tunnetaan hyvin paljastavista kuvistaan. Niissä hän hyvin usein poseeraa hyvinkin pienissä vaatteissa, jotka hädin tuskin hillitsevät hänen mahtavia muotojaan. 

Näin on käynyt myös kaunottaren huomiota herättävässä päivityksessä, jossa Demillä on päällään pikkiriikkiset bikinit. Monivärinen uima-asu on juuri ja juuri niillä rajoilla, ettei kuvaa voida sovelluksesta poistaa hävyttömänä. Hänen uhkea povensa pyrkii yläosan alta kovasti karkuun joka suunnasta. 

- Olen valmis kesään, Demi hehkuttaa. 

Lue myös: Onko povipommin käytös soveliasta ikäisekseen? Demi Rose pelehtii nallekarhun kanssa sängyssä – kiihkon kumpuja peittää vain muutama naru!

Aurinkolaseille tarvetta?

Kesäinen aurinko häikäisee kaunotarta kuvassa niin kovasti, ettei Demi kykene pitämään silmiään siinä auki. Povipommi seisoo otoksessa hyvin matalassa vesialtaassa, jonka taustalla on massiiviset peilit. Niiden kautta kaunottaren kuvissa näkee hänet edestä ja takaa, ettei mikään puoli Demin tiimalasivartalosta jää huomaamatta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@FashionNova has me ready for the summer ❤️FashionNovaPartner

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Ihan Pamelana

Demi on kesän aikana viihtynytkin veden äärellä, koska hän on julkaissut myös kuvan kirkkaan punaisessa uimapuvussa. Se tuo väkisinkin mieleen takavuosien supersuositun Baywatch-sarjan. Siinä kansainvälisesti tunnettu povekas blondi Pamela Andersson, 53, seikkaili lähes samanlaisessa vaatetuksessa. 

Lue myös: Kuvat! Povipommi Demi Rose pelkissä alusvaatteissa ja punaisessa lateksitakissa! "Enkeli valeasussa"

Demin kuvasta päätellen hän ei kuitenkaan Baywatchin hiekkarannoilla seisoskele, koska taustalla näkyy isohkoja kiviä vedenrajassa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tell me that it’s mine ❤️

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Rantakissa

Hienompaan rantahiekkaan Demin jalat kaivautuvat hänen kolmen kuvan Instagram-päivityksessä. Siinä hän on pukeutunut kullan keltaiseen kangasmaiseen uima-asuun, josta näkee melkein läpi. Puku on vatsantienoilta viettelevästi auki, koska hänen rintavarustuksensa alapuoli jää selvästi esiin. 

- Kesää 2020 ei ole peruttu, Demi kannustaa. 

Lue myös: Jalat alta! Demi Rose tiukassa lateksipuvussa: "Jos olisin supersankari, haluaisin päihittää koronan!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer 2020 isn’t cancelled babies

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on