Demi Rose.

Jalat alta! Demi Rose tiukassa lateksipuvussa: "Jos olisin supersankari, haluaisin päihittää koronan!"

01.04.2020 11:01

Kurvikas Demi Rose, 25, tunnetaan DJ:nä, somevaikuttajana, mallina sekä uimapukusuunnittelijana. Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila on muuttanut myös Demin arkea, mutta hän ei aio antaa periksi. Tylsyyden päihittämiseksi hän alkoi kokeilla eri asuja, ja jakoi Instagramissa kuvan näyttävästä supersankari-asusta. Demin jättipovi vie, mikä yllätys, kaiken huomion. 

Supersankari

Jos olisin supersankari, haluaisin päihittää koronan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I wish I was a superhero so I could kick Corona’s ass. 💥🌹

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Timmi mimmi

Karanteenin aikana Demi on ollut todella aktiivinen Instagramissaan. Hän kertoi äskettäin ostaneensa vaa'an itselleen, jonka avulla hän aikoo pitää huolta siitä, että kroppa pysyy hyvässä kunnossa myös karanteenin aikana. Lempidrinkki kotioloissa on tällä hetkellä vaaleanpunainen gini, jolla Demi hemmottelee itseään aina välillä. 

Demi vietti äskettäin synttäreitään, ja julkaisi sen kunniaksi seksikkään bikinikuvan. Malli oli selvästi turhautunut siitä, että synttärijuhlat jäivät tänä vuonna juhlimatta koronaviruksen takia. 

Hyvää syntymäpäivää mulle! Ja koronavirus, sinä voit painua vi****n!

Reissuja

Demi on tottunut matkalaukkuelämään. Poikkeusoloissa ulkomaanmatkat ja aurinkorannat ovat kaukainen haave, mutta ehkä nämä snäpit lämmittävät. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She’s the kind of high only a deep soul can get stoned to 👼🏽 @brendanforbes

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

"Etkö palele?!"

Demi matkusti Ranskan Alpeille aiemmin tänä vuonna, eikä kylmä keli haitannut häntä ollenkaan. Demi oli selkeästi seksikkäin laskettelija Alpeilla, ja malli päätti nauttia talvisesta maisemista täysin rinnoin. Kukapa tarvii rintaliivejä tai bikinejä, kun lasketteluhousujen henkselit peittävät nännit yhtä hyvin. 

Seuraajat kauhistelivat, miten Demi pystyi olemaan ulkona niin vähissä vaatteissa. 

Etkö palele?! Sairastut, jos ulkoilet tuossa asussa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

l'art subtil de ne pas se soucier

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Monica Ollas
Kuvat: All Over Press, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!