fbq
Hllwd
20.08.2020 20:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
katheryn winnick
Viikingit-sarjan näyttelijäkaunotar Katheryn Winnick myy kotiaan – hinta hieman alle 3 miljoonaa euroa: arvo noussut kovasti kahdessa vuodessa! Katso kuvat!
Hllwd
20.08.2020 20:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Supersuositussa Viikingit-sarjassa hurjana Lagerthana tunnettu näyttelijä Katheryn Winnick, 42, laittoi Kalifornian-kämppänsä myyntiin. Hintalapuksi hän läväytti lukaaliin 3,3 miljoonaa dollaria eli noin 2,7 miljoonaa euroa. 

Asunnon arvo on noussut huomattavasti lyhyessä ajassa. Kaunotar osti itse asunnon vain kaksi vuotta sitten 2,5 miljoonalla dollarilla, eli hieman yli kahdella miljoonalla eurolla. Mikäli ostohousut eivät ole jalassa, voi lukaalin vuokrata myös 15 000 dollarin kuukausihintaan. 

Kauniit kotiolot

Talo sijaitsee rauhallisella alueella vain muutaman kilometrin päässä maineikkaalta Venice Beach -rannalta. Rakennus on täysin uusiksi remontoitu ja se tuo mieleen välimerellisiä tunnelmia. 

Kolmen makuuhuoneen ja kolmen kylpyhuoneen asunnon pihat ovat puiden suojassa, joten tv-tähti on voinut nauttia kotioloistaan täydessä mielen levossa. Tilaa talossa on yli 200 neliötä, joita on koristeltu tummilla puisilla kattoparruilla ja vitivalkoisilla seinillä. Sisustuskin sopii värimaailmansa ja esteettisten muotojensa puolesta upeasti tähän yksikerroksiseen lukaaliin. 

Lue myös: Jutta Larm sisusti kotinsa heinällä ja kaislalla – kuvat miljoonalukaalista! 

Mikäli rannalle on liian pitkä matka, pääsee talonomistaja uimaan nopeamminkin. Näyttelijäkaunotar on voinut halutessaan pulahtaa takapihalla olevaan tilavaan uima-altaaseen, vaikkapa naku-uinnille. Kookkaat muurit ja puut suojaavat tungettelevilta katseilta, eli Katherynin ole tarvinnut huolehtia paparazzeista. 

1
2

Lue myös: Löytyykö taskusta hieman ylimääräistä? Näyttelijäkomistus Shia LaBeouf laittoi luksuslukaalinsa myyntiin: hintaa alle 2 miljoonaa euroa - katso kuvat! 

3
4

Lue myös: Tosi-tv:stä tuttu tatuointitaitelijia Kat Von D myy lukaaliaan – pyytää 2,8 miljoonaa kookkaasta kämpästään: katso video! 

5
6

Lue myös: Laulaja Kelly Clarkson erosi ja myy perheensä miljoonakotia - viihtyisitkö sinä tässä 930 neliön supertähtilukaalissa? Kuvat!

7
8
9
 
Tilaa Seiskan uutiskirje! »