fbq
Hllwd
18.08.2020 08:28
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All over press, Compass Realestatedeals.com
Kelly Clarkson
Laulaja Kelly Clarkson erosi ja myy perheensä miljoonakotia - viihtyisitkö sinä tässä 930 neliön supertähtilukaalissa? Kuvat!
Hllwd
18.08.2020 08:28
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All over press, Compass Realestatedeals.com
Musiikkialan suurtähti, hiljattain eroa miehestään ja lastensa isästä hakenut Kelly Clarkson, 38, on laittanut jättikartanonsa myyntiin. Viihtyisässä kodissa on puitteet ylelliselle elämälle, koska talossa on mitä upeampia yksityiskohtia. Kelly
Patio

Asunnot ilman ostajia

Syynä talon myymiseen on siis avioero, jota Kelly haki kesän alussa. Perheen kartanoa ei varmaankaan pistetty markkinoille hetken mielijohteesta, sillä talo maksoi tähtilaulajalle 7,2 miljoonaa euroa vuonna 2018. Kiinteistönvälittäjän sivujen mukaan kämppää yritettiin myydä kalliimmalla, mutta hintaa laskettiin noin kahdeksaan miljoonaan euroon. 

Talo

Valtava määrä huoneita

Ylevä 930 neliön pinta-ala tekee talosta suorastaan ylenpalttisen tilavan. Ökypalatsissa on peräti 11 kylpyhuonetta ja kahdeksan makuuhuonetta. Asukas ei siis joutuisi tuntemaan itseään vaatimattomaksi.
KElly
KElly

Keittiössä kotikokilla on käytössään huippuluokan kodinkoneet ja kaksi astianpesukonetta. Talossa on myös käytännöllinen toimistohuone, joka takaa työrauhan. Muualla talossa huonetilaa jatkavat viihtyisät parveketerassit, joilta voi ihastella ympäristön vehreitä näkymiä.

930 neliön tilat!    

Kuusihenkinen perhe on viihtynyt lukaalissa, koska tarjolla on kaikki mahdolliset mukavuudet. Jacuzzi ja biljardipöytä kattavat vain osan tästä loputtomasta listasta. 

Kelly
Kellyn vaatehuone

Talossa on myös olohuone takkoineen, kuntosali ja viinihuone, jossa tyyriitkin putelit lepäävät hyvissä oloissa.

Pullo