Katso kuvat!

Vau! Upeasäärinen Hailey Bieber pukeutui pelkkään bleiseriin! Paljetit tekivät paluun maailmantähtien ylle – lue Seiskan muotipoliisin arvio!

Hllwd | 31.03.2020 21:03

Hailey Bieberin, 23, asua joutuu katsomaan pariinkin otteeseen ennen kuin tajuaa, ettei rouvalla ole yllään muuta kuin piskuinen Saint Laurentin bleiseri. Glitterit ja kimalteet ovat tämän kevään juttu. Hailey on viime aikoina edustanut useissa paljettiasussa, ja tämä edustaa parhaimmistoa.

Hailey Bieber

Arvosana: 9+

Lue myös: Justin Bieber naimisiin - hääkuvat kuin mallikatalogista!

Diskohileiden kuningatar!

Brooke Shields, 54, oli kova sana diskolookin valtakautena 70–80-lukujen taitteessa. Pretty Baby ja Sininen laguuni -leffojen kaunotar ja Calvin Kleinin luottomalli palasi pitkästä aikaa julkisuuteen viime kesänä CFDA:n muotigaalassa. Hopeinen jumpsuit oli Sachin & Babin mallistoa.

Brooke Shields

Arvosana: 8+

Lue myös: Näyttelijä Brooke Shields: Tälle julkkismiehelle annoin neitsyyteni!

Liikaa sinistä pikseliä!

Gwyneth Paltrow, 47, saapui Beverly Hillsissä helmikuussa pidettyyn käsikirjoittajien palkintogaalaan kuin suoraan tieteis- tai avaruusleffan kuvauksista. Vaaleansininen Ralph & Russon glitterpuku oli pelkkää pikseliä. Myös silkkihuiviin oli saatu kirjailtua isohkot paljetit.

Gwyneth Paltrow

Arvosana: 6

Lue myös: Ostoryntäys! Gwyneth Paltrow'n intiimialueilta tuoksuva kynttilä myytiin heti loppuun: "Ihana, odottamaton ja hauska!"

Blingistä en ikinä luovu!

Paris Hilton juhli helmikuussa 39-vuotispäiviään valkoisessa, poikkeuksellisen peittävässä glittermekossa. Seurapiirisankari ei luovu glitteristä ikinä, sillä on edustanut bling bling -muotisuuntaa jo vauvasta asti. Jopa hänen kosmetiikkasarjansa kantaa Bling Edition -nimeä.

Paris Hilton

Arvosana: 8

Lue myös: No nyt vilahti! Paris Hiltonin mekkohalkio paljasti vahingossa koko alakerran- Kuva!

Paljettihihat ovat chic!

Herttuatar Catherine, 38, ei arkaile käyttää samoja mekkoja julkisesti useaan kertaan. Tämä sähkönsininen mekko, josta vain yläosa on paljetein koristeltu, on nähty hänen yllään ensi kerran jo neljä vuotta sitten. Koska Kate rakastaa bling blingiä, hänen Jimmy Choo -korkkarinsakin olivat täynnä glitteriä.

Catherine

Arvosana: 9

Lue myös: Haluatko nähdä herttuatar Catherinen arkisiin farkkuihin pukeutuneena? Näin bongaat Englannin kuninkaallisia Lontoossa!

Kietoutui joululahjapaperiin!

Yleensä niin seksikäs Sharon Stone, 61, rakastaa vihreää väriä ja avoimia kaula-aukkoja, mutta tämä tekele floppasi pahan kerran. Tässä asussa hän näytti siltä kuin olisi kietoutunut karmivan välkehtivään joululahjapaperiin. Toppikin oli unohtunut takin alta.

Sharon Stone

Arvosana: 5-

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!