Hllwd
Katso kuvat!

Tällä asulla piilotat kesäkilot! Muotipoliisi arvioi Hollywood-tähtien raikkaan mekkotyylin: Heidi Klumin kaula-aukko on superantava – katso kuvat!

13.08.2019 17:07

Seiskan Muotipoliisi syynää tällä kertaa Hollywood-tähtien mekkotyyliä. Nilkkapituinen mekko on oiva tapa piilottaa kesäkilot ja olla silti todella tyylikäs.

Katie Holmes
Ihastuttava viilennysasu! Näyttelijä Katie Holmes, 40, on soukkaakin soukempi, joten hänen ei tarvitse makkaroitaan piilotella. Zimmermannin pitsisifonkimekko on takuulla ilmava ja sopii sekä arkeen että juhlaan. Pieni miinus tummista, raskaista nilkkureista, jotka eivät Suomenkaan kesään sovi.
Arvosana: 9
Nicole
Utopistinen kasvikuvasto! Rohkeana pukeutujana tunnettu näyttelijä Nicole Kidman, 52, näytti pari kesää sitten käsityksen kukkamekoista. Alexander McQueenin jättikasvein somisteltu suoralinjainen luomus herätti ainakin utopistisista kasvilajeista kiinnostuneiden mielenkiinnon. Muille se on voimakkuudessaan outo.
Arvosana: 6
Olivia Wilde
Lääkäritakki vaihtui länkkärimekkoon! O.C:stä ja Housesta tuttu Olivia Wilde, 35, on tehnyt uuden aluevaltauksen elokuvaohjaajana. Booksmart-leffan mainostuksen myötä Olivia on noussut asusteillaan sarjaan ”seurattavat”. Länkkärihenkisessä mekossa sekoittuvat jännästi 1800-luku ja buddhalaisuus, mutta selkeä kokonaisuus puuttuu.
Arvosana: 8
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos
Gwyneth Paltrow
Kuin kreikkalainen jumalatar! Näyttelijä Gwyneth Paltrow, 46, ilmestyi heinäkuussa Pariisin muotiviikoilla esittelemään Valentinon mallistoa aina catwalkille asti. Tämä kreikkalaistyylinen mekko on tosin keksitty jo tuhansia vuosia sitten. Asua täydensivät raskaat kultaketjut sekä kaulalla että lanteilla.
Arvosana: 10
Drew Barrymore
Mökiltä New Yorkin yöhön! Näyttelijä Drew Barrymore, 44, on saanut tervettä uhkeutta vartaloonsa jätettyään huumehuuruisen elämän. Sininen, kukkakuvioinen kietaisumekko on taatusti mukava mökkikäytössä, mutta ei mitenkään sovi New Yorkin yöelämään, vaikka Drew ehkä niin kuvittelikin.
Arvosana: 5
Heidi Klum
Kukkamekko saa olla antava! Huippumalli Heidi Klumin, 46, yllä arkinenkin vaate näyttää yleensä juhlavalta. Kevyen luonnollinen kesämekko on Valentinon, ja Christian Louboutinin sandaalit sopivat mekkoon. Syntisyyttä asuun tuo lähes napaan asti antava kaula-aukko. Kokonaisuus ei kuitenkaan lopulta erotu massasta. 
Arvosana: 7+

 

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!