fbq
Hllwd
15.05.2020 18:32
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
riri
Rihanna pannut kuumana! Supersuosittu pop-laulaja kokkaa videolla alusvaatteissaan – loihtii itlialaisen herkun suuhun pantavaksi!
Hllwd
15.05.2020 18:32
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Popmusiikin megatähti Rihanna, 32, villitsee fanejaan sosiaalisessa mediassa. Laulaja jakoi Instagramissa superhehkeän videon, jossa hän kokkailee italialaista herkkuruokaa viehkeässä vaatetuksessa. Videolla kaunottaren upean pronssista vartaloa peittää vain viettelevät alusvaatteet.

Lue lisää: Poppari Rihannan miljoonakodin turvajärjestelmä petti: tunkeutuja halusi seksiä – popin supertähti myy nyt talon pois!

Kokkivideo

Videon alussa katsoja näkee vain supertähden keittiön. Pian videolla kuullaan Rihannan ääni, kun hän esittelee mitä parhaimpia raaka-aineita italialaisessa kokkauksessa. 

- Näissä on paljon enemmän makua, Rihanna selostaa herkullisen näköinen tomaatti kädessään. 

Sitten artisti näkyy kaikessa kauneudessaan. Hänellä on päällään rintaliivien ja pyjamapöksyjen lisäksi silkkinen kaapu. Rihanna puhaltelee kokatessaan suustaan savua, joka voi olla myös seurausta kannabiksen polttelusta. Huumausaineen käytöstä voi Seiskan saamien tietojen mukaan seurata erittäin kova nälkä. Se selittäisi osittain laulajan innokkaan kokkailun vapaammassa pukeutumisessa. 

Videon lopuksi Rihanna keimailee makuuasennossa läpikuultavassa alusasussa. Kaunotar kääntyilee kameralle niin, että hänen pyöreät pakaransa pomppivat katsojan silmissä. Pätkä loppuu laulajan tarttuvaan nauruun, kun hän yrittää piiloutua pikku kätöstensä suojiin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the Jet Blacks are for life, but this Milky Way is sumn sexy #Coded @fenty

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Lue lisää: Grrr, Rihanna esittelee seksikkäitä kurvejaan melko tuhmissa alusvaatteissa - katso kuvat! 

Poissa keikkalavoilta

Rihannan musiikkiura on ollut niin merkittävä, että laulajan viimeisimmän levyn julkaisusta on jo neljä vuotta. Artisti on viimeksi ollut keikkakiertueella vuonna 2016. Tuolloin hänen kiersi maailman ANTI-albuminsa kanssa nimen jakavallla kiertueella. 

Musiikin parista hän ei silti ole ollut täysin pois, koska Riri on vierailevana artistina useissa hittikappaleissa. Ne biisit ovat jokainen tehty eri artistien kanssa. Vuosina 2017 ja 2018 Rihanna oli feattaamassa neljässä kappaleessa. Futuren Selfish- , Dj Khaledin Wild Thoughts-, Kendrick Lamarin Loyalty- ja N.E.R.D -yhtyeen Lemon-biiseissä.

Lue lisää: Jestas sentään mitkä rinnat - Rihanna antautui kuumiin alusvaatekuviin - katso!

Tänä vuonna Rihanna julkaisi Believe It -yhteiskappaleen PARTYNEXTDOOR rap-artistin kanssa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

savageX.com ... @adamselman collab out now.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on