TMZ: Michael Jackson liikkui naamioituneena pikkupojan kanssa ostoksilla vuonna 1989 - kyseessä väitetty hyväksikäytön uhri

Hllwd | 14.03.2019 12:01

Yhdysvaltalainen viihdemedia TMZ on kaivanut esiin jo aikanaan kohutun valvontakameratallenteen vuodelta 1989. Tallenne näyttää, kun tekoviiksiin ja erikoisiin vaatteisiin verhoutunut Michael Jackson liikkuu Kaliforniassa, Simi Valleyssa ostoksilla. Jackson kiinnitti kaupassa vartioiden huomion, sillä he luulivat "omituista hiipparia" myymälävarkaaksi.

Katso video TMZ:n sivulta. 

Kun vartioille valkeni, että kyseessä onkin itse Jackson, päätyi tilanne hauskana uutisena sen ajan lehtiin. Jutuissa mainittiin, että Jackson osti kaupoista leluja ja aurinkolasit. 

Lue myös: Michael Jacksonin entinen taloudenhoitaja paljastaa: Neverlandissa vaseliinia ja pienten poikien alushousuja ympäriinsä!

Lue myös: Kohudokumentti väittää: Michael Jackson näytti lapsille pornoa ja käytti hyväkseen – lahjoi koruilla, pelotteli vankilalla

Jacksonin seurassa ollut 11-vuotias poika, James Safechuc, on toinen miehistä, joka on esittänyt rajuja hyväksikäyttösyytöksiä edesmennyttä Jacksonia kohtaan HBO:n kohutussa Leaving Neverland -dokumentissa.

Dokumentissa Safechuck kertoo, että Jackson lahjoi häntä aikanaan koruilla, kuten kalliilla "kihlasormuksella". Videolla näkyvä tilanne ei kuitenkaan koske sormuksen ostoa. 

Ohjelmistoalalla työskentelevä James Safechuc, 41, väittää Jacksonin käyttäneen häntä seksuaalisesti hyväkseen. Safechuc ja Jackson tapasivat mainoskuvauksissa vuonna 1987. Tuolloin hän oli 9-vuotias.

James Safechuc HBO:n Leaving Neverland -dokumentissa.

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!