fbq
Hllwd
08.03.2019 21:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Adrian McManus
Michael Jacksonin entinen taloudenhoitaja paljastaa: Neverlandissa vaseliinia ja pienten poikien alushousuja ympäriinsä!
Hllwd
08.03.2019 21:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Edesmenneen popin kuninkaan Michael Jacksonin entinen taloudenhoitaja Adrian McManus kertoi australialaiselle 60 Minutes -ohjelmalle huomanneensa nopeasti Michaelin vaarallisen suhtautumisen lapsiin. Adrian työskenteli Michaelin kanssa vuosina 1990-1994.

- Hän kyseli minulta koko ajan: ”Mitä tiedät?” En uskaltanut vastata hänelle. Neverlandissa vieraili paljon nuoria poikia, ja Michael muun muassa kylpi heidän kanssaan, Adrian kertoi ohjelmassa.

Lue myös: Kohudokumentti väittää: Michael Jackson näytti lapsille pornoa ja käytti hyväkseen – lahjoi koruilla, pelotteli vankilalla

Lue myös: Kohudokumentti oli liikaa: Michael Jacksonin fanit protestoivat brittikanavan ulkopuolella - vakuuttavat laulajan syyttömyyttä!

Järkyttäviä löytöjä

Taloudenhoitaja kertoo järkyttyneensä Neverlandissa näkemistään asioista.

- Löysin pienten poikien alushousuja lattialta ja poreammeesta, ja Michaelin alushousut olivat niiden joukossa. Löysin alushousuja myös Michaelin sängystä. Minua inhottaa sanoa tämä, mutta löysin vaatekaapista alushousuja, jotka olivat kovettuneiden, kellertävien tahrojen peitossa. En tiennyt, kenen ne olivat, koska jossain vaiheessa pojat alkoivat käyttää Michaelin alushousuja.

Taloudenhoitajan mukaan vaseliinipurkkeja oli viety ympäri tiluksia.

- Niitä oli muun muassa golfkärryissä, joilla Michael ja pojat ajelivat. Myös hänen makuuhuoneissaan oli paljon vaseliinia. Sitä oli ympäri Neverlandia. En usko, että niin suurelle vaseliinimäärälle löytyy viatonta selitystä.