Kohudokumentti väittää: Michael Jackson näytti lapsille pornoa ja käytti hyväkseen – lahjoi koruilla, pelotteli vankilalla

Hllwd | 06.03.2019 13:33

Kohuttu Leaving Neverland -dokumentti näytettiin HBO-kanavalla tällä viikolla.

Dokumentti kertoo pääosin Wade Robsonin ja James Safechuckin historiasta edesmenneen Michael Jacksonin kanssa. He väittävät joutuneensa lapsina popin kuninkaan hyväksikäyttämiksi.

Dokumentissa James kertoo yksityiskohtaisesti häneen kohdistuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä, joka tapahtui Michael Jacksonin omistamalla Neverland-tilalla ja laulajan kotona Century Cityssä, Los Angelesissa. 

Koruja lahjaksi

James kertoo, että hyväksikäyttö alkoi, kun Michael opetti häntä masturboimaan pariisilaisessa hotellissa. Dokumentissa James esittelee koruja, jotka hän kertoo saaneensa Michaelilta kiitoksena seksiakteista.

Wade puolestaan tutustui Michaeliin voitettuaan tanssikilpailun, jonka palkintona oli tapaaminen popin kuninkaan kanssa. Myöhemmin Michael suostutteli Waden ja hänen äitinsä muuttamaan Los Angelesiin, jotta he olisivat lähempänä Michaelia.

Lue myös: Hollywood-tähden uskomattomat lapsuusmuistot: esiintyi tv-mainoksessa Michael Jacksonin kanssa – kutsuttiin superjuhliin Neverlandiin!

Jatkuva hälytysvalmius

Miehet kertovat dokumentissa, että hyväksikäyttö alkoi tuntua heistä normaalilta, ja Michael opetti heidät pitämään salaisuudet. Laulajan kerrotaan muun muassa sanoneen, että he kaikki joutuisivat vankilaan, jos kukaan saisi tietää heidän tekemisistään.

Lisäksi Neverlandissa kerrottiin olleen hälyttimiä, jotka alkoivat soida, kun joku lähestyi Neverland-tilaa. Hälyttimet oli asennettu soimaan hyvissä ajoin, jotta Wade ja James ehtivät pukea vaatteet päälleen.

Molemmat miehet kertoivat hyväksikäytön muuttuneen pahemmaksi iän myötä. Michaelin kerrotaan näyttäneen pojille aikuisviihdevideoita ja harrastaneen heidän kanssaan seksiä.

Perhe raivoissaan

Michael Jacksonin perikunta on kommentoinut dokumenttia "järkyttäväksi ja skandaalinhakuiseksi roskaksi".

-Se ei ole dokumentti. Se on samanlaista keltaisen lehdistön roskaa, jota Michael joutui kestämään eläessään – nyt myös kuolleena. Ohjaaja on tietoisesti jättänyt haastattelematta ihmisiä, jotka olisivat todistaneet, että Michael kohteli kaikki lapsia kunnioittavasti. Sen sijaan tarina on luotu täysin yksipuoleisesti, jotta katsojat eivät saa millään tavalla todellista kuvaa asioista, perikunta on kommentoinut dokumenttia.

Michael Jacksonin tapausta puitiin oikeudessa tammikuusta 2004 kesäkuuhun 2005. Tuomari vapautti Michaelin kaikista syytteistä.

Poliisit valppaina

Los Angelesin poliisi on jatkuvassa valmiudessa dokumentin aiheuttamien mahdollisten mielenilmausten vuoksi. 

Uutissivusto TMZ:n mukaan poliisi vartioi etenkin Michael Jacksonin tähteä Hollywoodin Walk of Famella. 

Viranomaiset haluavat välttää tähden tuhoamisen ja töhrimisen, kuten tapahtui muun muassa raiskaustuomion saaneelle Bill Cosbylle ja Yhdysvaltain presidentiksi valitulle Donald Trumpille.

Walk of Famella olevat tähdet maksavat kymmeniätuhansia euroja.

Toistaiseksi ilkivallalta on säästytty, mutta poliisi ei halua ottaa riskejä.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!