Hllwd
Katso kuvat!

Superkaunis Too Hot to Handle -Francesca suuteli povekasta australialaismallia, joka hihhuloi ilman rintaliivejä pakarat vilkkuen - kiihkeät kuvat vähäpukeisesta kaksikosta!

24.07.2020 10:04

Supersuositusta Netflix-tv-uutuussarjasta Too Hot to Handle maailmankuuluksi noussut Francesca Farago, 26, on kovin nopea liikkeissään.

Upea kaunotar tilitti kuukausi sitten (kesäkuussa) YouTube-videollaan, kuinka hänen tosi-tv-poikaystävänsä Harry Jowsey jätti kaunottaren kyllästyttyään etäsuhteeseen ja petettyään rakastaan. Pari oli edennyt kihloihin saakka.

Lue myös: Sokkikäänne: Too Hot To Handle -sarjan hottisparin Harryn ja Francescan suhde ohi! "Harry halusi erota"

Mutta hätä ei ole tämän näköinen! Australialaistaustainen Harry on tuoreiden kuvien perusteella vaihtunut australialaismalli Casey Boonstraan ja hänen ja "Frankien" huhutaankin nyt olevan suhteessa... Kuuma naispari bongattiin lähtevän meksikolaisravintolasta Los Angelesissa, jonka jälkeen he Uber-taksiaan odotellessa innostuivat kiihkeään kielipeliin, joka oli kovin intiimi ja pitkäkestoinen.

Tulikuuman julkisesta tilanteesta teki myös se, että villit kaunottaret olivat pukeutuneet varsin avonaisiin vaatekappaleihin. Francescan yllä nähtiin yli puolet rinnoista paljastava läpikuultava "rintsikkatoppi" ja Caseyn avonainen toppi puolestaan paljasti, ettei naisella ollut rintaliivejä ollenkaan. Minisortsit myös tarjoilivat kosolti tilaa mallin paljaille reisille ja pakaralihaksille.

Tämän lisäksi Francesca on ehditty jo yhdistämään Jersey Shore -sarjasta tutyun Vinny Guadagninoon. Pari nähtiin lounastamassa yhdessä ja siitähän romanssihuhut käynnistyivät.

Frankie lienee siis päässyt yli Harrysta!

Lue myös: Purskahti itkuun! Too Hot to Handle -sarjan seksipommi järkyttyi selibaattipakosta: "Kuin olisin menettänyt äitini!"

Francesca Farago

Francesca Farago

Francesca Farago

Francesca Farago Casey Boonstra

Francesca Farago Casey Boonstra

Francesca Farago Casey Boonstra

Francesca Farago Casey Boonstra

Francesca Farago Casey Boonstra

Muitakin tyttökavereita!

Vielä pari päivää sitten Francesca nähtiin kävelevän käsikkäin muusikko Tana Mongeaun kanssa ja viettävän kuumia rantahetkiä tosi-tv-kollegansa Haley Cureton kanssa. 

Francesca Farago

Francesca Farago

Myös Harry on viihtynyt eron jälkeen omien kavereidensa kanssa.

Harry Jowsey

Netflixin Too Hot to Handle -realitydeittailusarjassa kymmenen kuumaa ja kiimaista sinkkua matkustivat Meksikoon viettämään yhteistä lomaa luksusvillassa. Kaikki kilpailijat olivat englanninkielisiä ja kotoisin joko Australiasta, Iso-Britanniasta tai Yhdysvalloista. 

Sarjan ensimmäinen tuotantokausi alkoi tänä vuonna 17. huhtikuuta.

Lue myös: Tässä ovat Too Hot To Handle -uutuussarjan kuumat ja kiimaiset sinkut! Kenelle kuukauden selibaatti on liikaa?

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!