Hllwd

Spice Girls -tähti havittelee miljoonasopimusta: paljastaa kaiken seksihurjasteluistaan ja aviohelvetistään!

05.01.2018 22:23

Spice Girls -yhtyeestä parhaiten tunnetulle Mel B:lle viime vuosi oli äärimmäisen raskas: hän erosi erittäin riitaisasti aviomiehestään Stephen Belafontesta ja ajautui taloudelliseen ahdinkoon.

Taistelu tuli päätökseensä: Spice Girls -tähden avioero sai tuomarin hyväksynnän!

Spice Girls -tähden raha-ahdinko: tuhlasi kymmenien miljoonien omaisuutensa turhuuksiin - tilillä enää noin 1000 euroa!

Avioeroa puitiin oikeudessa, ja loppujen lopuksi Mel joutui taipumaan lähes kymmenen miljoonan euron sovitteluun. Lisäksi laulaja joutuu maksamaa ex-miehelleen 15 000 euroa kuussa seuraavan kolmen vuoden ajan ja tämän 230 000 euron oikeudenkäyntikulut.

Luovana ihmisenä Mel on keksinyt tavan tienata mahdollisesti jättisumman rahaa. Huhujen mukaan hän aikoo kirjoittaa paljastuskirjan, jossa hän kertoo muun muassa likaisen avioeron kaikki yksityiskohdat, totuuden seksivideoista ja huhutuista seksihurjasteluista, päihteidenkäytöstä ja lesbosuhteistaan.

− Mel on tehnyt muistiinpanoja, ja häntä on jo lähestytty kirjan tiimoilta. Pelkästään viime vuoden kohuissa on tarpeeksi materiaalia kirjaa varten, eikä Mel aio säästellä sanojaan. Stephen todennäköisesti tekee kaikkensa estääkseen kirjan julkaisun, mutta Mel ei suostu rajoituksiin, laulajan lähipiiristä kerrotaan.

Kirjan kirjoittaminen on Melille jo tuttua puuhaa, sillä hänen Catch a Fire -niminen omaelämäkertansa julkaistiin vuonna 2002.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!