fbq
Hllwd
03.07.2017 17:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press
Mel B
Spice Girls -tähden raha-ahdinko: tuhlasi kymmenien miljoonien omaisuutensa turhuuksiin - tilillä enää noin 1000 euroa!
Hllwd
03.07.2017 17:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press

Spice Girls -yhtyeestä tuttu Mel B nautti luksuselämästä, ja nyt hän on pulassa.

Mel B on tienannut uransa aikana yli 40 miljoonaa euroa, ja hän on tottunut elämään huoletonta elämää. Ikävä totuus paljastui hänen ja Stephen Belafonten avioeron oikeuskäsittelyssä viime viikolla, kun laulaja kertoi tuhlanneensa kaiken omaisuutensa. Tietojen mukaan hänellä on enää tilillään vain hieman yli tuhat euroa rahaa. 

Laulajan asianajajan Jacalyn Davisin mukaan taloudelliset ongelmat johtuvat ylellisistä elintavoista. Jacalynin mukan Mel ja Stephen eivät ole pystyneet koskaan maksamaan verojaan vuoden lopussa.

Oman lisänsä taloudelliseen ahdinkoon tuovat Stephenin vaatimukset. Hän nimittäin haluaa ex-vaimoltaan hieman yli 100 000 euroa elatusapua, koska tuottajana työskennelleellä Stephenillä ei ole tuloja. Lisäksi hän vaattii Meliä maksamaan oikeudenkäyntikulunsa.

Melillä ja Stephenillä on 5-vuotias tytär Madison. Lisäksi Melillä on kaksi tytärtä, 18-vuotias Phoenix ja 10-vuotias Angel edellisistä liitoistaan.

 

Kädestä suuhun

Mel toimii America’s Got Talent -ohjelman tuomarina, ja hän tienaa 167 000 euroa jokaisesta jaksosta. Siitä huolimatta hänelle ei jää käteen juuri mitään.

Tietojen mukaan Mel on palkannut itselleen managerin, tiedottajan, henkilökohtaisen assistentin, lastenhoitajan, taloudenhoitajan, puutarhurin ja teknikon uima-allasta varten. Pelkästään oman henkilökuntansa kuluihin laulaja käyttää lähes 24 000 euroa joka kuukausi.

Oikeusasiakirjoista käy ilmi, että Mel väittää ex-miehensä Stephenin maksaneen parin entiselle lastenhoitajalle lähes 7 700 euroa kuussa. Stephenillä ja lastenhoitajalla oli myös salasuhde tämän työsuhteen aikana.

 

Rahat turhamaisuuksiin

Hollywoodin luksuskuplassa eläminen ja illuusion ylläpitäminen on käynyt Melille kalliiksi. Hänen panssaroitu autonsa maksoi yli 220 000 euroa. Lisäksi hän omistaa lähes 190 000 euroa maksaneen Bentleyn ja lähes yhtä kalliin Ferrarin.

Lisäksi Mel omistaa kymmeniä luksuslaukkuja. Esimerkiksi hänen Birkin-laukkunsa maksoivat noin 23 000 euroa per kappale. Arvioiden mukaan laulajalla on merkkilaukkuja yli puolen miljoonan edestä.

Laukkujen lisäksi Mel on tuhlannut rahojaan koruihin. Hän maksoi hulppeasta timanttisormuksestaan yli 480 000 euroa. Lisäksi hänellä on lähes kymppitonnin maksavia rannekoruja ja yli 22 000 euron arvoinen Rolex-kello.

Laulajan ehkä turhamaisin ostos oli 1,1 miljoonaa euroa maksanut yksityissaari. Hän osti saaren ex-miehelleen tämän syntymäpäivälahjaksi. Pariskunta ei vieraillut saarella juuri koskaan.

Lisäksi Mel rakastaa lomailua. Hän matkusti perheensä kanssa Las Vegasiin Jennifer Lopezin konserttiin yksityiskoneella. Viikonlopun aikana hän kulutti lähes 14 000 euroa.

 

Joutuu myymään kotinsa

Melin taloudellinen tilanne on niin huono, että hän on joutunut laittamaan Los Angelesin -kotinsa myyntiin. Stephenin mielestä tämä on hyvä asia, koska myynnistä saaduilla rahoilla Mel pystyy maksamaan avioerosta aiheutuvat kulut.

Hulppeaa kotia myydään 6,8 miljoonalla eurolla. Mel ja Stephen maksoivat talosta hieman alle neljä miljoonaa euroa, eli talokaupalla yritetään saada lähes kahden miljoonan voittoa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »