Näyttelijä ja koripalloilija joutuivat someraivon kohteeksi.

Samuel L. Jacksonia ja NBA-legenda Magic Johnsonia luultiin Italiassa "laiskoiksi maahanmuuttajiksi": väärinkäsityksen aiheuttanut meemi leviää – kuva

23.08.2017 13:29

Näyttelijä Samuel L. Jackson, 68, ja koripallolegenda Earvin "Magic" Johnson, 58, joutuivat erikoisen kohun kohteiksi, kun he lomailivat Italian Toscanassa.

Samuel L. Jackson parodioi uransa 10 minuuttiin - näyttelijän lempikirosanalta ei vältytä!

Vyyhti sai alkunsa, kun entinen koripalloilija twiittasi kuvan itsestään ja tähtinäyttelijästä. Kuvassa miehet istuivat penkillä.

– Sam ja minä chillailimme penkillä eilen Forte dei Marmissa, Italiassa. Fanit kokoontuivat riviin ottamaan meistä kuvia, Johnson kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Kuvassa miehillä oli Louis Vuittonin ja Pradan ostoskasseja.

Samuel L. Jackson nauttii seksielokuvista – pornotähdet vaativat anteeksipyyntöä!

Vaikka kuvassa esiintyi kaksi maailmanlaajuisesti tunnettua tähteä, eivät kuitenkaan kaikki tunnistaneet heitä. Someraivo syntyi, kun monet italialaiset luulivat heitä maahanmuuttajiksi.

Independent-lehti kertoo, että italialainen koomikko Luca Bottura teki kuvasta meemin. Koomikko kehotti jakamaan kuvaa, jos ihmiset ovat raivoissaan yhteiskunnan varoilla luksustuotteita shoppailevista maahanmuuttajista.

Meemi lähti leviämään, mutta monet ihmiset eivät ymmärtäneet koomikon huumoria ja luulivat oikeasti kuvassa olevan laiskottelevia maahanmuuttajia.

Oho, Samuel L. Jackson suomalaisleffaan!

Yksi meemin jakaneista raivostujista oli italialainen malli Nina Moric.

Meemin aloittanut koomikko kertoi Facebookissa, että meemiä jaettiin tuhansia kertoja. Ainoastaan 40 prosenttia ihmisistä ymmärsi provokaation, 30 prosenttia raivostui ja 20 prosenttia luuli, ettei Bottura tunnistanut kuvassa esiintyviä tähtiä. Lopun 10 prosentin reaktiota Bottura ei paljastanut.

Teksti: Kalle Väistö
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!