Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. törsäsi 14 miljoonaa ökytaloihin – katso kuvat hulppeasta Malibun-luksuskodista!

Robert Downey Jr., 52, ja hänen vaimonsa, Susan Downey, 43, ostivat hiljattain rantatalon Malibusta. Iron Man -elokuvien päätähden Robert Downey Jr:n talokauppavimmasta ei tahdo tulla loppua.

Näyttelijä osti vuoden 2017 alussa talon New Yorkista, South Hamptonista 10,5 miljoonan dollarin hintaan ja saman vuoden toukokuussa allekirjoitti kauppapaperit 3,5 miljoonan dollarin arvoisesta rantakodista Malibussa, Floridassa. Malibun-koti ei ollut myynnissä kuukauttakaan, kun näyttelijä oli tehnyt kauppapaperit talosta.
Vuonna 1972 rakennetussa talossa on tilaa hyvin hänen vaimolleen Susanille sekä heidän viisivuotiaalle pojalleen Exton Eliasille. Kolmen makuuhuoneen ja kylpyhuoneen asunnossa on tilaa 314 neliömetriä.

Lasiseinämä merelle

Talon kruunuksi ja jalokiveksi voisi kutsua lasioviseinämää olohuoneessa, josta avautuu näkymät suoraan Tyynellemerelle. 
Robert näytteli Iron Man -elokuvissa päätähteä Tony Starkia, jonka kodin postinumero oli 90265. Näyttelijä on tainnut sisäistää roolihahmonsa omaan elämäänsäkin, sillä hänen Malibun-kodissaan postinumero on sama.

Koti
Elokuva- ja viihdeteollisuuden suosima alue tunnetaan valkeista hiekkarannoista, joiden näkymät hallitsevat Robertin uutta kotiakin, sillä talon jokaisesta makuuhuoneesta pääsee suoraan takapihalle tai parvekkeelle.
Takapihalla maisemia voi ihailla uima- tai porealtaasta. Ulkokeittiössä Downeyn perhe voi nauttia päivällistä ja pelata sen lomassa golfia viereisellä radallaan.

Puuli

Eroon huumeista

Vaikka Robert listattiinkin vuosina 2012–2015 eniten tienaavaksi miesnäyttelijäksi, ja vaikka hän kuuluu joukkoon edelleen, ei elämä ole ollut pelkkää menestynyttä talokauppaa ja merinäköalaa.
Robert käytti huumeita, kuten kokaiinia ja heroiinia lapsuudestaan vuoteen 2003 saakka. Hän on saanut useita tuomioita huumeisin liittyen, kunnes ryhtyi viimeisen pidätyksen jälkeen harjoittelemaan Wing Chun -kungfua vuonna 2002, mikä auttoi hänet pääsemään yli riippuvuudesta.
Robertilla on myös aikuinen, 24-vuotias lapsi aikaisemmasta avioliitosta Deborah Falconerin kanssa. 

Makkari
Talossa on kolme makuuhuonetta, joista jokaisesta pääsee parvekkeelle tai takapihalle. Ikkunoista on suora näkymä Tyynellemerelle. 
keittiö
Keittiön kiintopisteenä on Tyynenmeren väriteeman mukainen saareketaso. Laatoitus on lasi- ja kivitiilistä tehty.
Kylpyhuone
Merelliset väriteemat ja hillitty ote hallitsevat myös talon kylpyhuoneita.
Olkkari
Olohuoneesta on näkymä myös keittiöön.

 


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
All over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!