Hllwd
Katso kuvat!

Rihanna poseeraa seksikkäästi viettelevissä alusvaatteissa – näitä kuvia katsoessa tulee jopa syyllinen olo!

27.05.2020 18:07

Popmusiikkimaailman kirkkaimpiin tähtiin kuuluva laulaja Robyn Rihanna Fenty, 32, tunnetaan kansainvälisesti artistinimellään Rihanna. Barbadokselta kotoisin oleva laulajan uraan kuuluu paljon muutakin kuin musiikin teko.

Ri-ri on nimittäin erittäin varteen otettava bisnesnainen, joka omistaa kauneuteen keskittyviä merkkejä. Yksi niistä on hänen Savage X Fenty -alusvaatemallistonsa. Näihin viehättäviin vaateparsiin Rihanna on pukeutunut usein sosiaalisen median kuvissaan. 

Lue lisää: Rihanna pannut kuumana! Supersuosittu pop-laulaja kokkaa videolla alusvaatteissaan – loihtii itlialaisen herkun suuhun pantavaksi!

Kiihkeät kuvat

Nyt hehkeä kaunokainen esittelee silmiinpistäviä etuuksiaan, jotka terhakoituvat täydellisyyteen tukevissa liiveissä.

Kuvissa pääsee ihailemaan hänen ihanaista ihotaidettaan lähietäisyydeltä, vaikka se hieman viettelevän violetin vaatteen alle jääkin piiloon. Rihannan kylmä katse kuitnekin tuntuu työntyvän syvälle katsojan sisimpään, kuin tämä olisi tehnyt jotain väärää. 

riri

rihanna

riri katse

Kotoisat maisemat

Rihannan voisi uskoa kuvien maisemista päätellen olevan synnyinjuurillaan, koska hän syntyi Barbadoksen eksoottisessa saarivaltiossa 20. helmikuuta vuonna 1988.

Kirjanpitäjän ja varastoesimiehen tyttärenä laulaja ei saapunut maailmaan hopealusikka suussaan. Perheen esikoisena hänellä on kaksi nuorempaa veljeä Rorrey ja Rajad.

Heidän lapsuutensa ei ollut kovinkaan ruusuista upeista maisemista huolimatta, koska sitä varjostivat epävakaat vanhemmat. Laulajan isän crack-riippuvuus ja vanhempien ero toivat monenlaisia esteitä teini-ikäisen Rihannan elämään. 

rihanan exotic

Lue lisää: Jestas sentään mitkä rinnat - Rihanna antautui kuumiin alusvaatekuviin - katso! 

Laulanut lapsesta asti

Ala-asteikäisestä asti laulanut artisti ei kuitenkaan lannistunut 14-vuotiaana vanhempien eron myötä. Tuolloin hän aloitti musiikkiuransa, kun hän tutustui tuottaja Evan Rogerisiin. Vain muutamaa vuotta myöhemmin hän muutti jo Yhdysvaltoihin tekemään musiikkia maineikkaan räppärin Jay-Z:n kanssa. 

Vuonna 2005 Rihannan ollessa vain 17-vuotias hänen singlensä Pon De Replay -kappale soi ympärimaailman ja singautti nuoren kaunottaren popmaailman huipulle rakettimaisesti. 

riri eksotic

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!