Hyppää pääsisältöön
seksihieronta, kuvituskuva

Raskaimmat syytteet kaatuivat NFL-joukkue Patriotsin suuromistajan prostituutiojutussa

NFL-joukkue Patriotsin suuromistaja, miljardööri Robert Kraft, 77, vieraili tammikuussa ainakin kahdesti hierontasalongissa Floridassa, Yhdysvalloissa.

Kyseinen The Orchids of Asia Day Spa -hieromo oli viranomaisten tarkkailussa, sillä epäilyiden mukaan paikassa oli osa paritus- ja prostituutioringin toimintaa.

Lue: NFL-joukkue Patriotsin pääomistaja Robert Kraft, 77, keskellä skandaalia: Polisiin mukaan kävi seksihieronnassa Floridassa, tallentui kuviin!

Epäilyt vahvistuivat, kun poliisi tarkkaili paikan sisätiloja piilotettujen kameroiden avulla. Myös Kraft tallentui kuviin. Viranomaisten mukaan todisteet prostituutiosta ovat vankat. Yhdysvaltalaisen TMZ:n mukaan nauhoilta näkyy myös itse seksipalveluita, kuten suuseksiä.

Robert Kraft kuvattuna tammikuussa 2019.

Epäily ihmiskaupasta

Viranomaisilla on todisteet yhteensä 27 miehestä, jotka käyttivät salongin palveluita. Alkuun uutisoitiin, että hierontapaikka oli osa järjestäytynyttä prostituutiorinkiä ja toiminnassa on viitteitä ihmiskaupasta.

Näin ollen Kraftin epäiltiin syyllistyneen rikokseen, joka Suomen laissa vastaa seksikaupan kohteena olevan henkilön hyväksikäyttöä.

Tutkinnan edetessä tilanne on muuttunut.

TMZ kertoo omiin lähteisiinsä viitaten, että raskaimmat syytteet ovat kaatuneet.

Kraftia epäillään prostituutioon houkuttelemisesta. Kraft on kiistänyt syyllistyneensä rikoksiin. 

Kuvituskuva

sex massage, kuvitus


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
Rex Features, All over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!