NFL-pomo Robert Kraft on joutunut ongelmiin epäiltyjen seksihieromokäyntien takia. Arkistokuva

NFL-joukkue Patriotsin pääomistaja Robert Kraft, 77, keskellä skandaalia: Polisiin mukaan kävi seksihieronnassa Floridassa, tallentui kuviin!

01.03.2019 19:59

NFL-joukkue The New England Patriotsin pääomistaja, 77-vuotias suurliikemies Robert Kraft on keskellä kiusallista seksiskandaalia.

Viihdemedia TMZ:n mukaan Kraft vieraili tammikuussa ainakin kahdesti The Orchids of Asia Day Spa -hierontalaitoksessa Floridan Jupiterissa, eikä kyseessä ollut perinteinen terveyshieronta, vaan palvelut sisälsivät seksuaalisia tekoja.

Poliisi tarkkaili kyseistä salonkia, sillä sen epäillään kytkeytyvän prostituutiorinkiin. Viranomaiset ovat ennen muuta selvittäneet, liittyykö seksihierontapalveluihin paritusta tai ihmiskauppaa.

Kuvassa Robert Kraft.

Robert Kraftia syytetään seksipalveluiden ostosta Floridassa.

Videotodisteet

Poliisin onnistui taltioida tapahtumia hierontasalongin sisällä salakameroiden avulla.

Miehet, joita on kyseisestä hierontapaikasta on nauhalla yhteensä 27, tulivat paikalle ja maksoivat palveluista etukäteen. Sitten miehet vietiin takahuoneisiin hierottaviksi. Joskus hierojattaria oli yksi, toisinaan kaksi.

Varsinaisista sukupuoliyhteyksistä ei ole näyttöä, vaan videotallenteiden perusteella miehet saivat maksua vastaan käsi- ja suuhoitoa. Poliisilla on todisteina kuvaa jopa siemensyöksyistä ja jälkien siivouksesta.

Kuvituskuva. Seksihieronta.

Vakava syyte

Liikemies Robert Kratille taannoiset vierailut eroottiseen hierontaan aiheuttavat vakavaa päänvaivaa.

Syyttäjän mukaan Kraft on syyllistynyt rikokseen, joka Suomen lainsäädännössä vastaa osapuilleen seksikaupan kohteena olevan henkilön hyväksikäyttöä. Floridan osavaltion laki ja Suomen rikoslaki eivät ole kuitenkaan suoraan vertailukelpoisia tältä osin. 

Ymmärrettävästi asiasta on syntynyt Yhdysvalloissa suuri kohu. Jopa presidentti Donald Trump on kommentoinut tapausta, sillä Kraft on Trumpin pitkäaikainen yhteistyökumppani. Presidentti kertoi olevansa hämmästynyt epäilyistä, mutta painotti, että Kraft on kiistäynyt syyllistyneensä mihinkään laittomaan.

Kiisto

Perjantaina Kraft kiisti virallisesti tuomioistuimelle syytteen. 

Syyttäjä on kuitenkin vankasti sitä mieltä, että Kraft on syyllistynyt mainittuun rikokseen. Periaatteessa hänen on mahdollista saada jopa vuoden mittainen vankeustuomio, mikäli hänet todetaan syylliseksi. Asian käsittely jatkuu oikeudessa maaliskuun puolivälin jälkeen.

Kuvituskuva. Seksityötä Aasiassa.

Kuvituskuva: Eroottisia hierojia Thaimaassa.

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: REX, All over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!