Hyppää pääsisältöön
Mikael Persbrandt selvisi päihderiippuvuudesta.

Rajusta päihderiippuvuudesta toipunut Beck-tähti Mikael Persbrandt palasi huipulle: Ihmettelen kuinka voin olla hengissä!

Ruotsalainen näyttelijä Mikael Persbrandt, 55, paljastaa juuri suomennetussa muistelmakirjassaan kaiken rankasta päihdekierteestään. Beck-elokuvista maailmanmaineeseen noussut näyttelijä vuodattaa häpeällä marinoituja muistoja kokaiinissa ja viinassa piehtaroinnista, uskottomuudesta ja rikollisten kanssa sekoiluista, jotka uhkasivat viedä näyttelijän hengen.

Lue lisää: Beck-tähti Mikael Persbrandt viilteli itseään ja näki harhoja – ”Olin menettää puolisoni ja lapset!”

Mikael on palannut teatteriin ja tekemään isoja elokuvia kuten King Arthur: Legend of the Sword. Näyttelijä on mukana myös uusimmassa Millennium-trillerissä Se mikä ei tapa, jossa hän esittää Lisbeth Salanderin isää. Leffa tulee teattereihin 9. marraskuuta.

– Olen kiitollinen, että sain urani takaisin. Ilman huumeita ja kaaosta voi työskennellä ja jopa luoda laatuakin, vaikka en aiemmin uskonut siihen.

Lue myös: Ruotsalaistähti Ola Rapace hehkuttaa suomalaisia: Andy McCoy on sankarini!

Kirjan luettuaan moni on ihmetellyt, kuinka mies voi olla yhä hengissä.

– Ihmettelen sitä välillä itsekin. Jossain vaiheessa kaikki pelkäsivät henkeni puolesta. Matkani syvyyteen kesti vuosia, enkä ollut välillä varma haluanko koskaan nousta sieltä.


Teksti:
Tuomas Riskala
Kuvat:
Kristian Wallin

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!