Heather Locklear laitettiin pakkohoitoon.

Raju väkivalta- ja huumekierre! Takavuosien seksisymboli Heather Locklear suljettiin pakkohoitoon!

15.07.2018 11:13

Dynastia- ja Melrose Place -sarjoista muistettavan Heather Locklearin, 56, alamäki alkoi jo yli kymmenen vuotta sitten. Hänellä oli takanaan kaksi avioliittoa kuuluisien rockmuusikoiden, Tommy Leen ja Richie Samboran kanssa. Rokkipiireissä pyöriessään Heather alkoi käyttää huumeita ja jäi koukkuun.

Lue myös: Takavuosien tv-sarjoista tuttu seksipommi ajautui rajuun syöksykierteeseen – karu pidätyskuva!

Hän joutui vieroitushoitoon jo vuonna 2008 jäätyään kiinni rattijuopumuksesta. Siitä lähtien erilaiset vieroitushoitolat ovat tulleet hänelle ja hänen perheelleen tutuiksi, mutta mistään ei ole ollut apua. Päinvastoin, syöksykierre vain pahenee.

Ex-näyttelijä pahoinpiteli häntä auttamaan tulleen ensihoitajan kesäkuun lopussa.
Ex-näyttelijä pahoinpiteli häntä auttamaan tulleen ensihoitajan kesäkuun lopussa.

Lue myös: Melrose Place -tähti Heather Locklearin, 56, raju raivokohtaus: Hakkasi poikaystävänsä, ajoi Porschensa ojaan!

Heather pahoinpiteli poikaystävänsä helmikuussa. Kun poliisit tulivat paikalle, hän alkoi potkia heitä ja uhkasi tappaa nämä. Samalla hän karjui toivovansa, että poliisien lapset kuolisivat. Poliisit nostivat syytteen, mutta oikeus vapautti Heatherin huhtikuussa syytteistä. Toukokuussa hän kärysi jälleen ratista.

Lue myös: Takavuosien seksisymboli Heather Locklear sai raivokohtauksen: kuristi äitiään ja halusi ampua itsensä!

Kesäkuun alussa poliisit kutsuttiin jälleen ex-tähden kotiin, koska hän uhkasi ampua itsensä. Kesäkuun lopussa tuli taas kotihälytys itsemurhapuheiden vuoksi. Kun ensiapu saapui paikalle, Heather pahoinpiteli ensihoitajan. Hoitaja on nostanut syytteen fyysisestä ja henkisestä väkivallasta.

Heather kärsii itsetuhoisuuden lisäksi päihde-ongelmista.
Heather kärsii itsetuhoisuuden lisäksi päihde-ongelmista.

Lue myös: Takavuosien seksisymboli Heather Locklear suljettiin pitkäksi ajaksi vieroitushoitoon – ei puhelinta tai muita yhteyksiä ulkomaailmaan

Heather on vihdoin laitettu pakkohoitoon, jonka uskotaan kestävän pitkään.

– Vihdoinkin meitä uskottiin, että hän on vaaraksi itselleen ja muille. Viranomaisille tuntui riittävän, että hän vain lupasi mennä hoitoon päästäkseen ulos putkasta. Joku olisi oikeasti voinut päästä hengestään, nimettömänä pysyvä perheenjäsen vuodattaa jenkkimedialle.

Teksti: Anne Pennanen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!