fbq
Hllwd
27.02.2018 17:07
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: All Over Press
Heather Locklear ajautui rajuun syksykierteeseen.
Takavuosien tv-sarjoista tuttu seksipommi ajautui rajuun syöksykierteeseen – karu pidätyskuva!
Hllwd
27.02.2018 17:07
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: All Over Press

Näyttelijä Heather Locklear, 56, pidätettiin Kaliforniassa sunnuntaina (25.2.), kun häntä epäiltiin väkivaltaisesta käytöksestä. Näyttelijä ajautui rajuun riitaan miesystävänsä kanssa. Kesken riidan paikalle saapui miehen veli, joka hälytti poliisit.

Lue myös: Melrose Place -tähti Heather Locklearin, 56, raju raivokohtaus: Hakkasi poikaystävänsä, ajoi Porschensa ojaan!

Poliisit veivät väkivaltaisen näyttelijän putkaan. Pidätyksen aikana nainen potki virkavallan edustajia, joten kotiväkivallan lisäksi Heather on epäiltynä myös väkivaltaisuuksista poliisia kohtaan. Hänet vapautettiin myöhemmin takuita vastaan.

Takavuosien seksipommi

Heather tunnetaan parhaiten 1980-luvun suosikkisarjasta Dynastia ja 1990-luvulta sarjasta Melrose Place. Kahden suositun sarjan myötä vaaleasta kaunottaresta tuli monien miesten päiväuni ja sukupolvensa tunnetuimpia seksisymboleja.

Heather oli 90-luvulla uransa huipulla, kun hän tähditti Melrose Place -sarjaa.
Heather oli 90-luvulla uransa huipulla, kun hän tähditti Melrose Place -sarjaa.

The Sun -lehti kertoo, että ihaillun supertähden elämä on kuitenkin ollut kovassa syöksykierteessä jo usean vuoden ajan. Töidensä sijasta Heather on viihtynyt otsikoissa lähinnä yksityiselämäänsä ja päihdeongelmiin liittyvien kohujen kautta.

Rankka elämäntyyli näkyy myös näyttelijän kasvoilla viranomaisten julkaisemassa pidätyskuvassa.
Rankka elämäntyyli näkyy myös näyttelijän kasvoista viranomaisten julkaisemassa pidätyskuvassa.

Useita kohuja

Syyskuussa 2008 Heather pidätettiin Kaliforniassa, kun hän oli ajanut autolla päihteiden vaikutuksen alaisena. Näyttelijä oli käyttänyt voimakkaita reseptilääkkeitä ja alkoholia samanaikaisesti.

Aikaisemmin samana vuonna lääkärit passittivat Heatherin hoitoon masennuksen takia, kun hän oli yrittänyt itsemurhaa.

Tammikuussa 2012 Heather joutui uudelleen hoitoon lääkkeiden ja alkoholin sekakäytön takia. Silloin näyttelijän sisar oli löytänyt hänet ja hälyttänyt virkavallan paikalle. Samoihin aikoihin Heatheria epäiltiin perheväkivallasta silloista miesystäväänsä Jack Wagneria kohtaan, mutta rikossyytteitä ei nostettu.

Rokkareiden kanssa aviossa

Heather oli vuosina 1986-1993 naimisissa Mötley Crüe -yhtyeen rumpalin Tommy Leen kanssa. Seuraavana vuonna Heather avioitui Bon Jovin kitaristin Richie Samboran kanssa. Vuonna 2007 eronneella pariskunnalla on mallina työskentelevä, 20-vuotias, Ava-tytär.

Heather Ava-tyttärensä kanssa.
Heather Ava-tyttärensä kanssa Scary Movie 5 -elokuvan ensi-illassa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »