Takavuosien seksisymboli Heather Locklear suljettiin pitkäksi ajaksi vieroitushoitoon – ei puhelinta tai muita yhteyksiä ulkomaailmaan

Hllwd | 21.03.2018 09:34

Melrose Place -ja Dynastia-sarjoista tutun Heather Locklearin, 56, elämä on pahassa syöksykierteessä. Jo vuosia päihdeongelmista kärsinyt näyttelijä pidätettiin helmikuussa, kun hän otti rajusti yhteen miesystävänsä kanssa ja kävi asiaa selvittämään tulleiden poliisien kimppuun.

Lue myös: Takavuosien tv-sarjoista tuttu seksipommi ajautui rajuun syöksykierteeseen – karu pidätyskuva!

 

Pitkä vieroitusjakso

Radar Online kertoo, että näyttelijä on mennyt vieroitushoitoon, eikä hän ole pääsemässä sieltä kotiin pitkään aikaan. Alun perin Heatherin oli tarkoitus olla hoidossa kuukauden ajan, mutta hän on maksanut jo etukäteen kahden kuukauden hoidosta.

Lue myös: Melrose Place -tähti Heather Locklearin, 56, raju raivokohtaus: Hakkasi poikaystävänsä, ajoi Porschensa ojaan!

 

Kallis hoito

Radar Onlinen lähteen mukaan hoito maksaa näyttelijälle 144 000 dollaria. Lähteen mukaan Heather on toipumassa ilman yhteyksiä ulkomaailmaan, eikä hänellä ole edes mahdollisuutta käyttää puhelintaan.

Heather tunnetaan parhaiten 1980-luvun suosikkisarjasta Dynastia ja 1990-luvulta sarjasta Melrose Place. Kahden suositun sarjan myötä vaaleasta kaunottaresta tuli monien miesten päiväuni ja sukupolvensa tunnetuimpia seksisymboleja.

 

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!