Prinssi Philip törttöili liikenteessä.

Prinssi Philip, 97, törttöili liikenteessä – poliisi ei voi ottaa korttia pois!

02.02.2019 08:46

Brittihovin ympärillä on viime aikoina kuohunut, kun 92-vuotiaan kuningatar Elisabetin puoliso prinssi Philip, 97, aiheutti kolarin törmättyään toiseen autoon, jonka kyydissä oli kaksi aikuista ja yhdeksänkuinen vauva.

Lue myös: Kuninkaallista kimppa-asumista! Kuningatar Elisabetin perheenjäsenet valloittivat hulppean lontoolaispalatsin – prinssi William sai hienoimman siiven!

Harvinainen puhelu

Kyydissä ollut Emma Fairweather oli kolarin seurauksena murtanut ranteensa ja ollut silminnähden järkyttynyt tilanteesta.

Prinssille ei käynyt kuinkaan, eikä hän ollut pahoitellut kolaria henkilökohtaisesti. Emma oli saanut kuitenkin myöhemmin kunigattaren hovista puhelun, joka oli ollut aidosti huolissaan Emman voinnista ja pahoitellut kuningattaren puolesta. Asiantuntioiden mukaan kyseessä oli erittäin harvinainen puhelu.

Kolarissa ranteensa murtanut Emma on avautunut usealle brittimedialle kolarista.
Kolarissa ranteensa murtanut Emma on avautunut usealle brittimedialle kolarista.

 

Lue myös: Herttuatar Sarahin seksileikit aiheuttivat ilmiriidan prinssi Philipin kanssa - prinsessa Eugenien häissä luvassa sietämätön kohtaaminen: onko sotakirveet haudattu?

Kolari ei säikäyttänyt prinssiä, sillä muutama päivä myöhemmin hänet nähtiin taas uudenkarhean Ranger Rover -autonsa ratissa. Silminnäkijöiden mukaan hänellä ei ollut edes turvavyötä.

Erikoisoikeudet

Kolarin jälkeen poliisi oli puhutellut Philipiä liikennesäännöistä. Poliisi voi korkeintaan hieman muistuttaa prinssiä, sillä ainoastaan kuningatar voi ottaa tältä kortin pois.

Lue myös: Veljeskateus jyllää! Prinssit Charles ja Andrew ovat toistensa vastakohdat – tuoreessa kirjassa yllättäviä paljastuksia!

Hänen korkeutensa on ainoa ihminen briteissä, joka ei tarvitse ajokorttia eikä rekisterikilpeä autoonsa.

– Kuningatar on kuitenkin hyvin tarkka siitä, että brittihovi noudattaa samoja sääntöjä kuin kansalaiset, lähde kertoi People-lehdelle.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!