fbq
Hllwd
25.08.2018 16:27
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Prinssi Philip ja Sarah Ferguson
Herttuatar Sarahin seksileikit aiheuttivat ilmiriidan prinssi Philipin kanssa - prinsessa Eugenien häissä luvassa sietämätön kohtaaminen: onko sotakirveet haudattu?
Hllwd
25.08.2018 16:27
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Windsorissa juhlitaan syksyllä prinsessa Eugenien, 28, häitä.

Eugenie on prinssi Andrew’n, 58, ja tämän ex-vaimon, herttuatar Sarahin, 58, kuopus. Eugenie avioituu pitkäaikaisen miesystävänsä Jack Brooksbankin, 32, kanssa.

Prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank

Häähumua varjostaa Eugenien isoisän, prinssi Philipin, 97, ja Sarahin vanhat kaunat, kun Philip ei voi sietää ex-miniäänsä.

Seksileikeistä ilmiriita

Philip ei ole edelleenkään antanut Sarahille anteeksi vuoden 1992 paparazzikuvia, joissa herttuatar imee silloisen rakastajansa, teksasilaisen liikemiehen John Bryanin varpaita. Seksiskandaali oli vanhoilliselle Philipille liian suuri häpeä, eikä prinssi ole sittemmin halunnut kohdata ex-miniäänsä.

Express-lehden mukaan Philip on yhä niin vihoissaan menneistä, että olisi valmis jättämään Eugenien häät väliin vain pysyäkseen kaukana Sarahista.

Sarah loistaa häissä

On vaikea uskoa, että kuningatar Elisabet, 92, antaisi puolisonsa kiukuttelun pilata morsiusparin tärkeän päivän. Philipin tulee vain sietää ajatus, että Sarah pääsee loistamaan hovin rinnalla parrasvaloissa.

– Hääpäivä on täynnä jännitystä. Sarah ja Andrew ovat innoissaan tyttärensä avioliitosta ja ovat mukana häiden suunnittelussa. Eugenie haluaa, että äiti on isossa roolissa hääpäivänä. Muiden kuninkaallisten on vain kestettävä tämä, Eugenien lähipiiristä kerrottiin.

Philip sai siedätyshoitoa viime toukokuussa prinssi Harryn, 33, häissä, joiden yllätysvieraisiin lukeutui myös Sarah.

Eugenie ja Jack vihitään 12. lokakuuta.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »