Hllwd

Veljeskateus jyllää! Prinssit Charles ja Andrew ovat toistensa vastakohdat – tuoreessa kirjassa yllättäviä paljastuksia!

05.01.2019 22:13

Prinssiveljesten Charlesin, 70, ja Andrew’n, 58, välejä hiertää keskinäinen kateus, joka on sävyttänyt miesten suhdetta lapsuudesta lähtien.

Ison-Britannian tulevana kuninkaana Charles on aina saanut kuningatar Elisabetin, 92, lapsista eniten huomiota niin perheeltään kuin medialta.

Kuitenkin Andrew’n kerrotaan olevan vanhempiensa, Elisabetin ja prinssi Philipin, 97, suosikki.

Toistensa vastakohdat

Charlesilla on vaikea suhde isäänsä. Philip ei ole ymmärtänyt esikoistaan, jota ovat sotaleikkejä enemmän kiinnostaneet taide ja puutarhanhoito.

– Andrew oli se poika, jonka Philip todella halusi. Hän tahtoi kovan pojan eikä sellaista herkkää kuten Charles. Andrew peri isänsä charmin ja tämän suvun ylimielisyyden, kerrotaan Andrew’sta kirjoitetussa elämäkerrassa Prince Andrew: The War Hero from Buckingham Palace.

Äidin kiusankappale

Andrew on aina ollut sisarusparvensa vallaton vesseli, joka sitoi linnanvartijoiden kengännauhat yhteen ja täytti palatsin uima-altaan saippuakuplilla. Charles sen sijaan oli hiljainen ja tottelevainen.

Andrew on ollut myös äitinsä mieleen.

Kaksikolla oli tapana pitää kahdenkeskisiä tapaamisia palatsissa kuningattaren työn sen salliessa.

Kuningatar Elisabet ja prinssi Andrew

Ja kaiken poika sai äidiltään anteeksi – silloinkin, kun hän sirotteli kutittavaa jauhetta Elisabetin sänkyyn ja kiipesi palatsin katolle vääntämään tv-antennia, kun äiti katsoi laukkakisoja televisiosta.

Etäinen suhde

Hallitsijaparin läheinen suhde Andrew’n kanssa on vastakkainen kuin Charlesiin, jonka kanssa vanhemmat eivät koskaan luoneet lämmintä suhdetta.

Kuningatar Elisabet sekä prinssit Charles ja Philip

Elisabet jätti hovivelvoitteiden vuoksi perheasiat Philipin hoidettavaksi, joka taas suhtautui esikoiseensa väheksyen.

Onko siis ihme, jos veljesten välit eivät tänä päivänäkään ole aivan kunnossa.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!