fbq
Hllwd
08.07.2018 20:33
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: All Over Press
Carl Philip ja Sofia lähtivät lomalle.
Prinssi Carl Philip karisti perheensä kanssa kotimaan pölyt – prinsessa Sofia esitteli häikäisevää rantakuntoaan Rivieralla! Kuvat!
Hllwd
08.07.2018 20:33
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: All Over Press

Ruotsin prinssi Carl Philip, 39, karisti kotimaansa pölyt jaloistaan ja suuntasi lomailemaan perheensä kanssa Etelä-Ranskan Rivieralle. Iloinen Carl ja hänen vaimonsa Sofia, 33, bongattiin leikittämässä pariskunnan pienokaisia läheisellä uimarannalla.

Lue myös: Ruotsin hovi julkaisi kuvan prinssi Gabrielista - ylpeä Carl Philip kuvaili poikaansa supersöpöksi! Katso kuva!

Pariskunnan pojat osoittautuivat melkoisiksi vesipedoiksi, vaikka veljekset ovatkin vielä pieniä. Carlin ja Sofian esikoinen Alexander on kaksivuotias ja hänen pikkuveljensä Gabriel vasta yhdeksänkuinen. Leikit maistuivat kuitenkin mainiosti niin vedessä kuin rantahietikollakin yhdessä vanhempien kanssa.

Carl Philip piteli turvallisesti kuopus-Gabrielia sylissään.
Carl Philip piteli turvallisesti kuopus-Gabrielia sylissään.

Lue myös: Ruotsin kuninkaalliset perhepotretissa: Madeleinen ja Sofian asuvalinnat herättävät huomiota, rikkoivat pukukoodia - kuva!

Tuttu kohde

Selkeästi hyväntuulinen perhe on viihtynyt Rivieralla aikaisemminkin loman merkeissä, sillä he lomailivat samaisessa kohteessa myös vuosi sitten. Tuolloin mukana olivat myös prinsessa Madeleine, 36, aviomiehensä Chris O'Neillin, 44, ja pariskunnan lapsien kanssa.

Lue myös: Harvinainen yhteishaastattelu – Carl Philip ja Sofia avautuivat pikkulapsiarjestaan: Elämä on välillä kaaosta!

Tuoreet lomakuvat suorastaan hehkuvat rakkautta. Vanhemmat olivat huolehtineet Alexanderille hellyttävät Nemo-kellukkeet vesileikkien turvaksi, ja molemmilla pojilla oli valkoiset hatut suojaamassa päätä paahtavalta auringolta. Vanhemmat nauttivat yhteisestä perheajasta ja intoutuivat mukaan leikkiin.

Kaksi lasta synnyttänyt Sofia on edelleen mahtavassa kunnossa.
Kaksi lasta synnyttänyt Sofia on edelleen mahtavassa kunnossa.

Lue myös: Ruotsin prinsessa Sofia konservatiivisten rojalistien kynsissä: Väärät vaatteet ja auto!

Melkoinen fysiikka

Carl Philip on hyvin suosittu ja seurattu kuninkaallinen niin kotimaassaan Ruotsissa kuin myös ulkomaillakin. Eikä ihme – prinssi on melkoisen hyvässä fyysisessä kunnossa.

Prinsessa Sofia nautti vesileikeistä yhtä paljon kuin poikansa Alexander.
Prinsessa Sofia nautti vesileikeistä yhtä paljon kuin poikansa Alexander.

Lue myös: Linda Lampenius esiintyi prinsessa Sofialle – kuva!

Myös Sofia-vaimo ihastutti äidillisillä otteillaan ja leikkisyydellään lapsiensa kanssa. Raskaudet eivät ole myöskään kerryttäneet hänelle ylimääräistä painoa, vaan prinsessa on edelleen upeassa kunnossa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »