fbq
Hllwd
24.07.2017 13:43
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: Kungahuset
Ruotsin kuninkaallinen perhe
Ruotsin kuninkaalliset perhepotretissa: Madeleinen ja Sofian asuvalinnat herättävät huomiota, rikkoivat pukukoodia - kuva!
Hllwd
24.07.2017 13:43
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: Kungahuset

Ruotsin hovi viettää parhaillaan ansaittua kesälomaa.

Hallitsijapari Kaarle Kustaan, 71, ja Silvian,73, kesän tärkeimpiä perinteitä on kokoontua heinäkuussa koko perheen voimin hovin kesähuvilalle Sollideniin Öölannin saarelle.

Tapauksen kunniaksi hovi julkaisi sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuillaan tuoreen perhepotretin, joka on otettu Sollidenin puutarhassa.

Oikuttelevat prinsessat

Kaarle Kustaan ja Silvian perhepotretin stailaus on tarkoin harkittu: kaikilla on päällään hempeän vaaleansiniset asut. Poikkeuksen tekevät ainoastaan prinsessat Madeleine, 35, ja Sofia, 32.

Unohtuivatko kuvausvaatteet matkatavaroista, onko kyse huomionhakuisuudesta vai eivätkö Madeleine ja Sofia tosissaan välitä sinisestä väristä, sillä molemmat prinsessat rikkovat perheen valitsemaa värikoodia pukeutumalla nudensävyisiin mekkoihin.

Kaarle Kustaa ja Silvia automatkalla

Kuninkaallinen perhe nauttii lomastaan pitkälle elokuuhun.

Kaarle Kustaa ja Silvia ovat parhaillaan automatkalla eteläisessä Saksassa, missä he myös edustavat kahdessa kulttuuritilaisuudessa.

Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia

Elokuussa hallitsijapari kruunaa kesänsä rantalomalla Etelä-Ranskassa.

Kruununprinsessa Victorian, 40, perhe on tuttu vieras Kaarle Kustaan ja Silvian Villa Miragen -huvilalla.