Harvinainen yhteishaastattelu – Carl Philip ja Sofia avautuivat pikkulapsiarjestaan: Elämä on välillä kaaosta!

Hllwd | 18.11.2017 14:32

Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia kertovat Kupé-lehdelle antamassaan harvinaisessa haastattelussa pikkulapsiarjestaan puolitoistavuotiaan Alexanderin ja elokuussa syntyneen Gabrielin kanssa.

– Elämä taaperon ja vauvan kanssa on välillä aikamoista kaaosta. He molemmat ovat vielä todella pieniä, mutta samaan aikaan on niin hienoa nähdä heidän kehityksensä. Kaksi lasta on aivan eri asia kuin yksi, pari tunnustaa.

Lue myös: Ruotsin hovi julkaisi kuvan prinssi Gabrielista - ylpeä Carl Philip kuvaili poikaansa supersöpöksi! Katso kuva!

He kertoivat pyhittävänsä arki-illat perheelleen.

– Yritämme luoda mahdollisimman paljon yhteistä aikaa lasten ehdoilla. Gabriel on alkanut syödä ja nukkua paremmin täytettyään kaksi kuukautta, Sofia kertoo.

Kertoo lukihäiriöstä

Samassa haastattelussa he puhuvat prinssin lukihäiriöstä, koska haluavat jakaa tietoisuutta ja vertaistukea aiheesta.

– Toki lukihäiriö vaikeuttaa tiettyjä asioita, mutta se voi myös auttaa olemaan luova. Usein lukihäiriöstä kärsivät näkevät asiat uudella tavalla, Carl Philip sanoo.

Lue myös: Ruotsin kuninkaalliset perhepotretissa: Madeleinen ja Sofian asuvalinnat herättävät huomiota, rikkoivat pukukoodia - kuva!

Sofia kertoo olevansa ylpeä puolisostaan.

– Olen huomannut hänen luovuutensa. Hän näkee asiat eri tavalla, sellaisiakin juttuja, mitä en itse huomaisi, hän kehuu.

Tulevaisuus huolena

Kiusaamista vastaan kampanjoineet Carl Philip ja Sofia jakavat samat huolet kuin ketkä tahansa vanhemmat.

– Haluamme lapsemme löytävän paikkansa maailmassa, ja teemme parhaamme, ettei heitä kiusattaisi tai jätettäisi ulkopuolelle. Koitamme antaa parhaat eväät elämään.

Pariskunta toteaa myös, että vaikka välillä on raskastakin, niin kahden lapsen kanssa rakkaus on tuplaantunut.

– Olemme etuoikeutettuja, kun pääsemme seuraamaan heidän matkaansa.

Teksti:Mia Malmi
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!