Hllwd

Povipommi Pamela Anderson joutui ex-miehensä someraivon kohteeksi!

06.03.2018 20:30

Baywatch-sarjassa ja Playboy-lehden alastonkuvissa 1990-luvulla ihmisiä villinnyt povipommi Pamela Anderson vieraili äskettäin Piers Morganin isännöimässä televisio-ohjelmassa. Haastattelussa Pamela paljasti muun muassa yksityiskohtia Playboy-kartanon orgioista ja kertoi lapsenvahtinsa kuolemasta.

Lue myös: Pamela Anderson teki kohupaljastuksen Playboy-kartanon seksijuhlista ja ahdistelevasta lastenhoitajasta!

Varastettu seksivideo julkisuuteen

Pamela oli aikoinaan naimisissa Mötley Crüe -yhtyeen rumpali Tommy Leen kanssa. Pariskunta erosi 20 vuotta sitten. Kolme vuotta kestänyt liitto nousi skandaaliotsikoihin, kun pariskunnan kotiseksivideo varastettiin, ja se päätyi julkisuuteen.

Lue myös: Vau! Pamela Anderson, 50, todisti olevansa yhä täyden kympin seksisymboli: eroottiset alusvaatekuvat julki!

Pamela ja Tommy olivat 90-luvun seuratuimpia kohupareja.
Pamela ja Tommy olivat 90-luvun seuratuimpia kohupareja.

Ex-mies tulistui

Nyt Tommy Lee avautui sosiaalisessa mediassa entisen vaimonsa televisioesiintymisestä. Hän osoitti Twitterissä kirjoittamansa viestin suoraan ohjelmaa vetäneelle brittitoimittaja Piers Morganille, ja väitti Pamelan hakeneen televisioesiintymisellään pelkkää huomiota.

– Sinun Donald Trumpin ja ex-vaimoni haastattelut olivat säälittäviä! Ajatella, että hänestä löytyisi jotain uutta keskusteltavaa, sen sijaan, että kaivelisi vanhaa paskaa. Mutta luulen, ettei hänellä ole muutakaan asiaa ja hän tarvitsee huomiota, Tommy haukkui ex-vaimoaan.

Lue myös: Pamela Anderson muutti Ranskaan – 18 vuotta nuorempi toyboy auttoi vaihdevuosien yli!

Kyseenalaisti motiivit

Tommyn viestin jälkeen hänen ja Piersin välille syntyi pieni väittely, jonka aikana Tommy jatkoi avautumistaan Pamelan motiiveista. Rokkari suositteli toimittajalle, että olisi jättänyt Pamelan kokonaan haastattelematta, koska hänellä ei ole tällä hetkellä meneillään mitään, jonka vuoksi tarvitsisi olla julkisuudessa. Tommyn mielestä Pamela oli ohjelmassa pelkästään hakemassa huomiota.

Lisäksi Tommy on sitä mieltä, että löytyisi varmasti muita haastateltavia, joihin Piers voisi käyttää paremmin aikaansa.

 

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!