Hllwd

Pamela Anderson teki kohupaljastuksen Playboy-kartanon seksijuhlista ja ahdistelevasta lastenhoitajasta!

05.03.2018 19:29

Kaikkien aikojen tunnetuin kohublondi Pamela Anderson, 50, avautui rankasta menneisyydestään Piers Morganin isännöimässä televisio-ohjelmassa. Mirror-lehti kertoo, että Pamela teki ohjelmassa järkyttävän paljastuksen lapsuudestaan.

Halusi lastenhoitajansa kuolevan

Pamela kertoi, että kun hän oli pieni, hänen lastenhoitajanaan työskenteli teini-ikäinen tyttö. Lastenhoitaja kuitenkin petti Pamelan luottamuksen pahimmalla mahdollisella tavalla.

Tarkkaa ajankohtaa Pamela ei tapahtumille enää muista.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

– Minulla oli lastenhoitaja, ja hän ahdisteli minua muistaakseni vuoden. Olin silloin jossakin neljän ja kahdeksan ikävuoden välillä. Muistan kuitenkin, että halusin hänen kuolevan, ja hän kuoli auto-onnettomuudessa seuraavana päivänä koulusta valmistumisensa jälkeen, Pamela muisteli ohjelmassa.

Ei uskaltanut kertoa

Lapsena Pamela luuli, että hänen toiveensa toteutui, koska hän halusi ahdistelevan lastenhoitajansa kuolevan.

– Ajattelin, että ok, nyt ole tappanut hänet. Olen maaginen, enkä voi kertoa vanhemmille, koska olen tappanut hänet.

Asia vaivasi Pamelaa nuorena pitkään.

– Aloin uskoa, että minulla oli erityinen voima tappaa ihmisiä, joten pelotti kertoa vanhemmille tapahtumista, koska pelkäsin kertoa, että tapoin hänet.

Orgiat Playboy-kartanossa

Samassa ohjelmassa Pamela kertoi myös Hugh Hefnerin kuuluisassa Playboy-kartanossa kokemastaan erikoisesta tapahtumasta. Useita kertoja Playboy-lehdessä poseerannut Pamela osallistui kartanossa pidettäviin orgioihin.

Ensiksi Pamela luuli olevansa paikalla katsomassa, kun lehden omistaja Hefner harrastaa seksiä seitsemän mallin kanssa. Mutta pian povipommille selvisi, että muut mallit olivatkin katsomassa, kun hän harrastaa seksiä Hefnerin kanssa.

– Seisoin sängyn päässä katsomassa heitä, mutta sitten tajusin, että he katsovat minua. Ajattelin, että tämä ei ole elokuvaa ja nyt täytyy lähteä.

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!