Hllwd
Katso kuva!

Pamela Anderson muutti Ranskaan – 18 vuotta nuorempi toyboy auttoi vaihdevuosien yli!

05.02.2018 16:40

Viime kesänä 50 vuotta täyttänyt povipommi Pamela Anderson seurustelee futistähti Adil Ramin, 32, kanssa. Aikaisemmin muun muassa A.C. Milanissa ja Valenciassa pelannut ranskalainen toppari edustaa nykyään Ranskan pääsarjassa pelaavaa Olympique de Marseille -joukkuetta.

Sen takia myös Pamela on muuttanut Ranskaan, jotta hän voi viettää aikaa nuoren rakkaansa kanssa. Ikäeroa heillä on 18 vuotta. Monacon Formula 1 -kilpailussa tavannut pariskunta on ollut yhdessä kahdeksan kuukautta.

– Hän ei puhu kovin hyvää englantia, enkä minä puhu kovin hyvää ranskaa, mutta kommunikoimme kehonkielellä, Pamela kertoo The Sun -lehdelle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Pamela myöntää lehdelle, että täyttäessään 50 hän tunsi itsensä yksinäiseksi Malibun kodissaan, ja vaihdevuodet ottivat vallan. Hän sanoo tunteneensa synkkiä ajatuksia, mutta tavattuaan nuoren rakkaansa, mies auttoi hänet vaihdevuosien yli.

Adil Rami edusti Ranskaa vuoden 2016 EM-kisoissa.
Adil Rami edusti Ranskaa vuoden 2016 EM-kisoissa.

– Hän sanoi, että ”älä viitsi, sinun täytyy olla 30, ei 50. Näytä minulle ajokorttisi. Tämä on mahdotonta!”, Pamela kertoo kohtaamisestaan jalkapalloilijan kanssa.

Aikaisemmin kolme kertaa naimisissa ollut Pamela yrittää pysyä kiinni tuoreessa suhteessaan.

– Haluamme suojella rakkauttamme. Täällä on paljon valesuhteita, koska ihmiset haluavat saada huomiota. Hän ei halua sellaista, enkä minä. Hän ei ole kanssani saadakseen huomiota, vaan päinvastoin.

Ranskan maajoukkueessa 33 ottelua pelanneella Adililla on noin puolitoistavuotiaat kaksospojat ex-tyttöystävänsä, alusvaatemalli Sidonie Biemontin kanssa.

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!