Hllwd

Pettämiskohulla rajut seuraukset – Khloé Kardashianin synnytys käynnistyy etuajassa?!

12.04.2018 19:46

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin kerrotaan saaneen ennenaikaisia supistuksia.

Viimeisillään raskaana oleva Khloé sai järkyttäviä uutisia aikaisemmin tällä viikolla, kun hänen miesystävänsä, NBA-tähti Tristan Thompson jäi kiinni pettämisestä.

Tilanne aiheutti tosi-tv-tähdelle niin pahan stressi- ja ahdistuskohtauksen, että hänen supistuksensa alkoivat. Kardashianien perhe huolestui tilanteesta, ja Khloén äiti Kris Jenner lensi tyttärensä luokse Clevelandiin eilen keskiviikkona (11.4.). Myös sisaret Kim ja Kourtney lentävät Khloén tueksi.

TMZ:n mukaan synnytyslääkärit ovat koko ajan valmiustilassa, mikäli Khloén synnytys alkaa.

 

Jumissa pettäjämiehensä kodissa

Us Weekly -lehden mukaan Khloé haluaisi epätoivoisesti pois hänen ja Tristanin Clevelandin-kodista. Tosi-tv-tähti oli ehtinyt asettua aloilleen kaupunkiin, koska hän halusi kasvattaa pariskunnan lapsen siellä.

− Nyt Khloé haluaa vain pois Clevelandista, mutta hän ei saa enää lentää. Khloé tiesi Tristanin kohtaavan houkutuksia pelimatkoillaan. Hän luuli Tristanin olevan erilainen kuin muut, lähipiiristä kerrotaan.

− Tristan ja Khloé olivat jatkuvasti yhteydessä toisiinsa. Tristan sai Khloén tuntemaan olonsa kuningattareksi. Se oli jotain, mitä hän ei ole kokenut muiden miesystäviensä kanssa. Khloé luotti Tristaniin, ja nyt hän tuntee olonsa nöyryytetyksi.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!