fbq
Hllwd
12.04.2018 12:32
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: seiskan toimitus
vain elämää
Oho, Sofia Belórfilta yllättävä ulostulo NBA-tähdestä, joka petti Khloe Kardashiania: "Painajaispoikaystävä" - katso kuva!
Hllwd
12.04.2018 12:32
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: seiskan toimitus

NBA-koripalloilija Tristan Thompsonin ja hänen avovaimonsa Khloe Kardashianin suhde on kriisissä. Khloe odottaa parin esikoista ja hänen laskettu aikansa on vain muutamien päivien päässä.

Samaan aikaan nainen joutuu kestämään mieheensä kohdistuneita pettämishuhuja, jotka tulivat tällä viikolla julkisuuteen.

TAUSTAA: Huhhuh, NBA-rakas petti raskaana olevaa Kardashiania – seksivideo- ja viestit julki Instagramissa!

Tristan nähtiin lokakuussa muhinoimassa kahden naisen kanssa. Toinen heistä nähtiin miehen seurassa myös viime viikonloppuna. Tiistaina nainen julkaisi Instagramissa seksivideon sekä roiseja tekstiviestejä, jotka väitetysti ovat Tristanilta peräisin.

Tristanin käytös on herättänyt huomattavasti paheksuntaa, sillä hän jätti edellisen tyttöystävänsä Khloen vuoksi. Eikä siinä kaikki, Tristanin ex oli tuolloin niin ikään viimeisillään raskaana, kuten Khloe nyt. 

sofia

Suomalainen kohukaunotar Sofia Belórf on liittynyt NBA-tähden kritisoijiin. Nainen kuittailee Tristanille Instagramissa, jossa hän julkaisi miehestä tehdyn meemin omassa tarinassaan.

- Tristan Thompson on lojaali lapsiensa äideille aina siihen asti, kunnes yhdeksäs raskauskuukausi alkaa, kuvassa lukee.

Sofia on lisännyt meemin kylkeen mielipiteensä: Painajaismainen poikaystävä. 

 

?

Henkilön Khloé (@khloekardashian) jakama julkaisu

Khloe ja Tristan ovat seurustelleet vuodesta 2016 lähtien.