fbq
Hllwd
11.04.2018 15:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press
khloe
Huhhuh, NBA-rakas petti raskaana olevaa Kardashiania – seksivideo ja viestit julki Instagramissa!
Hllwd
11.04.2018 15:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press

Huhtikuu on saanut Khloe Kardashianin elämässä aivan uuden merkityksen. Khloen ja hänen avomiehensä Tristan Thompsonin esikoisen laskettu aika on vain päivien päässä ja tällä viikolla NBA-tähti jäi kiinni pettämisestä. 

TMZ nimittäin julkaisi verkkosivuillaan videon, jossa Cleveland Cavaliersin laitahyökkääjä muhinoi kahden naisen kanssa. Eilen tiistaina toinen naisista väitti viettäneensä yön Tristanin kanssa viime viikonloppuna New Yorkissa. Kaksikko paparazzattiin yhdessä kadulta, mutta kukaan ei tiedä, mitä hotellin ovien takana tapahtui. 

Lue lisää: Vau, Khloe Kardashian esitteli vauvamasuaan The Ellen Show’ssa: tässä ovat uuden Kardashian-vauvan nimivaihtoehdot!

Nainen julkaisi Instagram-tilillään seksivideon, jossa kummankaan kasvot eivät ole näkyvissä. Tämän vuoksi ei ole täysin varmaa onko videon mies todella Tristan. 

Intiimin videon lisäksi nainen julkaisi arkaluontoisia seksiviestejä, jotka hänen mukaansa ovat Tristanilta. 

- Jos olisin siellä, nappaisin sinut kiinni, kun kävelisit pois luotani. Sitten tukistaisin sinua, repisin vaatteet yltäsi, nuolisin *****asi ja sanoisin anteeksi. Sitten työntäisin pitkän penikseni sinuun – hitaasti mutta syvälle, kuuluu viestin vapaa suomennos. 

Khloe Kardashian ei ole kommentoinut tilannetta millään tavalla. Vauvajuhlia pariskunta juhli viime kuussa. 
 

 

We are ready whenever you are little mama ?

Henkilön Khloé (@khloekardashian) jakama julkaisu

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »