Luksussairaalan hylännyt herttuatar Meghan synnyttää tavisten tavoin – syynä Catherine!

Hllwd | 27.01.2019 15:24

Sussexin herttuatar Meghanin, 37, uskotaan synnyttävän hänen ja prinssi Harryn, 34, esikoisen huhtikuussa. Toisin kuin Cambridgen herttuatar Catherine, 37, ei Meghan aio synnyttää lastaan St. Maryn sairaalan yksityisellä puolella ylellisellä Lindo Wingin osastolla.

– Meghan ei halua toimia missään samoin kuin Catherine, hovin lähipiiristä kanneltiin The Sun -lehdelle.

Prinsessa Diana ja herttuatar Catherine synnyttivät lapsensa St. Maryn sairaalassa, mutta Meghanilla on omat suunnitelmansa.
Prinsessa Diana ja herttuatar Catherine synnyttivät lapsensa St. Maryn sairaalassa, mutta Meghanilla on omat suunnitelmansa.

 

Lue myös: Turvallista ja tylsää – Seiskan muotipoliisi katsasti esikoistaan odottavan Herttuatar Meghanin tyylin!

Sisäpiiriläisten mukaan Meghan olisi valinnut synnytyspaikakseen Frimley Parkin sairaalan Surreyssa, jossa synnytys tapahtuisi tavanomaisemmissa olosuhteissa kuin Lindo Wingissä.

Lue myös: Herttuatar Meghan aiheuttaa vaivaa hovissa – tyylitaiturin pukeutuminen suututti kuningatar Elisabetin!

Englannissa käydään vilkasta arvailua tulevan lapsen nimestä. Historian käytetyimmät nimet brittihovissa ovat olleet Albert ja Victoria. Harryn on kerrottu toivovan tyttölasta, ja olipa hän vihjaissut taannoisessa edustustilaisuudessa Lily-nimen olevan suosikkejaan.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!