Tuoreessa brittidokumentissa paneudutaan Catherinen ja Meghanin kohuttuun välirikkoon - hovimestari vertaa Meghanin kohtelua Dianan tilanteeseen aikoinaan!

Telkkari | 18.01.2019 15:35

Brittiherttuattarien Catherinen, 36, ja Meghanin, 37, nihkeästä suhteesta on uutisoitu jo viikkoja.

LUE LISÄÄ: HERTTUATTARET CATHERINE JA MEGHAN RIIDOISSA JO KEVÄÄSTÄ - RIKKOIKO HÄÄSTRESSI VÄLIT?

Tammikuun lopulla TV5:lla nähdään tuore brittidokumentti Kate ja Meghan: kuninkaallinen välirikko (Kate V Meghan: Princesses at war?), joka tutkii, mikä on totuus kaikkien huhujen takana.

Brittihovia ravisuttavaan tilanteeseen antavat näkemyksensä useat kuninkaallisten elämään perehtyneet asiantuntijat sekä sisäpiirin henkilöt. Lisäksi dokumentissa käydään läpi Meghanin vaiheita kuninkaalliseen perheeseen integroitumisessa.

- Toimittaja Carole Malone uskoo, että Kate kokee hoviin yllättäen ilmestyneen näyttävän ja sanavalmiin Hollywood-tähden uhkana. Edesmenneen prinsessa Dianan hovimestarina toiminut Paul Burrell yltyy kritisoimaan hovia varsin suorasanaisesti. ”Buckinghamin palatsi on miinakenttä kenelle tahansa ensikertalaiselle”, Burrell lataa ja lisää, että Meghanin kohtelu tuo mieleen Dianan tilanteen aikoinaan. Esiin nousee myös teoria, jonka mukaan ongelma on loppupeleissä veljesten Harryn ja Williamin välinen, ohjelman tiedotteessa kerrotaan.

Dokumentti esitetään TV5:lla 28. tammikuuta ja jälkikäteen Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayssa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:REX FEATURES
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!