Hllwd

Onpas mämmimäinen mekko, Gwyneth Paltrow! Lue Seiskan muotipoliisin arvio Hollywood-kaunotarten juhlatyylistä!

10.04.2020 14:01

Pääsiäisen kunniaksi Gwyneth Paltrow’n, 47, erikoismekosta pitää antaa hyvät pisteet. Se on kuin seitinohutta mämmiä, jonka tummuutta sekaan lorautettu kerma on jo hieman vaalentanut. Vain harvoille sopiva mekko on Fendin mallistoa. Upea timanttikaulakoru korviksineen löytyi Bvlgarin hyllystä.

Gwyneth Paltrow

Arvosana: 8

Lue myös: Ostoryntäys! Gwyneth Paltrow'n intiimialueilta tuoksuva kynttilä myytiin heti loppuun: "Ihana, odottamaton ja hauska!"

Oiva asu Kyöpelinvuorelle!

Cate Blanchettin, 50, yllä Golden Globe -gaalassa nähty haalean keltainen sifonkiluomus on Mary Katrantzoun käsialaa. Olkapäiden valtavat laskokset saavat katsojan odottamaan, koska näyttelijä avaa siipensä ja lehahtaa Kyöpelinvuorelle. Ehkäpä rintapanssari suojaa, ettei kukaan iske miekkaa Caten sydämeen.

Cate Blanchett

Arvosana: 7

Lue myös: Ällistyttävät kuvat! Viisikymppiset Hollywood-kaunottaret löysivät nuoruuden lähteen: Jennifer Aniston käyttää tuhansia euroja laserhoitoihin, Cate Blanchett piiloutuu auringolta!

Pahatar pukeutuu Dioriin!

Majesteettinen Helen Mirren, 74, lyö kaikki noidat luudalta tällä jumalaisella, syvänpunaisella Diorin luomuksella. Harry Winstonin timanttikorut ja verenpunainen iltalaukku sopivat pukuun kuin nakutettu. Vain tiara puuttui Katariina Suurenkin roolissa loistavan tähden kutreilta.

Helen Mirren

Arvosana: 10

Lue myös: Tunnistaisitko Helen Mirreniä parikymppisenä? Oscar-palkitun näyttelijäsuuruuden mahtava ura alkoi teatterista – kuvat!

Pelottava lahjapaketti!

Yleensä niin tyylikäs Jennifer Lopez, 50, päätti pukeutua lahjapaketiksi tammikuussa pidettyyn Golden Globe -gaalaan. Oikein pelottaa ajatus, mitä paketista löytyy, kun avaa Valentinon suunnittelemat kultaisen ja vihreän rusetin. Hieman lohtua tuovat Harry Winstonin suunnittelemat korut.

Jennifer Lopez

Arvosana: 4

Lue myös: Superkuuma Jennifer Lopez pistäytyi kuntosalilla: liki kaiken paljastava fitness-asu keräsi katseita – kuva!

Pinkki ei sovi vähäveriselle!

Pinkki pitsi ei oikein sovi keski-ikää lähestyvälle Kirsten Dunstille, 37, varsinkin kun Veren vangit -vampyyrileffassakin kuiviin imetty näyttelijä on iholtaan yhä hyvin kalvakka. Rodarten suunnittelema kolttu tuo makumuistoja 1980-luvulta, jolloin Hubba Bubba -purkka oli päivän sana.

Kirsten Dunst

Arvosana: 6

Lue myös: Hollywood-tähti yllätti: kihlautui alle vuoden seurustelun jälkeen!

Liihottele puoliksi pukeutuneena!

Joku voisi sanoa Charlize Theronille, 44, että häneltä on jäänyt puolet mekosta oven väliin. Vaikka alkukesäisen ruohon vihreys ei sovi vaaleaverikölle, Diorin mekossa yhdistyvä klassinen tyylikkyys ja narttutrendi sopii tälle pääsiäisnoidalle oikein mainiosti.

Charlize Theron

Arvosana: 8

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!