Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Mel B näyttäytyi bikineissä.

Oho! Spice Girls -tähti Mel B, 42, esitteli pakaroitaan ja huimaa kroppaansa superniukoissa bikineissä – kuvat!

Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan megatähdeksi noussut Mel B rentoutui pari päivää sitten kuumista lähteistä tunnetussa Desert Hot Springs -nimisessä kalifornialaisessa pikkukaupungissa. Seuranaan hänellä oli hyvä ystävä Gary Madatyan.

Kaksikko vietti päivää uima-altaan äärellä. 42-vuotias Scary Spice oli pukeutunut tilanteeseen sopivasti bikineihin, kun paikalla päivystänyt paparazzi bongasi näyttävän popparin.

Lue myös: Vau, Spice Girls -tähti Mel B:n Phoenix-tyttärestä on kasvanut upea kaunotar – kuva!

Välillä Mel B nautti auringosta aurinkotuolissa ja välillä hän tepasteli altaan reunalla bikineissä ja korkeakorkoisissa punaisissa kengissä.

Mel B nautti auringosta.

Niukkoihin bikineihin sonnustautunut laulaja osoitti, että hänen vartalonsa on säilynyt erinomaisessa kunnossa.

Mel B näyttäytyi bikineissä.

Rankka ero taustalla

Viime vuosi oli Mel B:lle erittäin raskas, kun hän erosi aviomiehestään Stephen Belafontesta ja ajautui riitaisan eron ohella taloudelliseen ahdinkoon.

Lue myös: Spice Girls -tähden raha-ahdinko: tuhlasi kymmenien miljoonien omaisuutensa turhuuksiin - tilillä enää noin 1000 euroa!

Avioeroa vatvottiin oikeudessa, ja loppujen lopuksi Mel joutui taipumaan lähes kymmenen miljoonan euron sovitteluun. Lisäksi laulaja joutuu maksamaa ex-miehelleen 15 000 euroa kuussa seuraavan kolmen vuoden ajan ja tämän 230 000 euron oikeudenkäyntikulut.

Lue myös: Spice Girls -tähti havittelee miljoonasopimusta: paljastaa kaiken seksihurjasteluistaan ja aviohelvetistään!


Teksti:
Kalle Väistö
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!