Katso kuva!

Oho, Madonna, 61, julkaisi rohkean topless-kuvan itsestään: terveyshaasteet näkyvät kuvassa armottomasti - katso!

Hllwd | 07.07.2020 10:40

Popin kuningatar Madonna, 61, julkaisi itsestään somessa paljon puhuvan kuvan, jossa laulaja on verhoutunut ainoastaan pikkuhousuihin ja hattuun. 

Kuvan Madonna on ottanut puhelimellaan peilin kautta, ja luonnollinen meikki saa kaunottaren näyttämään lähes teini-ikäiseltä!

Kuvassa etualalla näkyy myös hiusharja. Kuvatekstiin hän on kirjoittanut vain lyhyen tekstin, jota saattelee nuorison suosimat pisteet sanoman lopussa.

- Kaikilla on kainalosauvat................, kyseisiin apuvälineisiin polvivammansa takia viime ajat turvautunut poptähti kirjoitti.

Lue myös: Poptähti Madonna nähtiin ulkoilemassa ensi kertaa koronaviruksen aikana: liikkuu nyt kainalosauvan kanssa - kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everyone has a Crutch................ 🛠

A post shared by Madonna (@madonna) on

Lue myös: Hupsista! Popmusiikin ikoni Madonnan selfiestä tuli belfie – Laulajalta lipsahti muodokas takamus peilin kautta valokuvaan! 

Instagram-kuvaan sateli monenlaista kommenttia. Suurin osa viesteistä olivat positiivisia, mutta osa myös ihmetteli tähden otosta.

- Madonna, alat olla liian vanha tähän. Rakastan sinua silti, kommentoi yksi.

- Vanha nainen, kirjoitti toinen tylysti.

Madonna on kertonut sairastaneensa alkuvuodesta koronan, mutta epäonni on jatkunut.

Megapoppari kertoi toukokuun puolivälissä, että hän vihdoin pääsee kuntouttamaan rikkinäistä raajaansa useita kuukausia kestäneen kivun jälkeen. Tuolloin hän julkaisi Instagramissa päivityksen, jossa kertoi toipumisestaan. 

- Vihdoin voin aloittaa kuntoutukseni polveni rustovaurioon. Hyppisin ilosta, jos vain voisin kahdeksan kuukauden kipujen jälkeen, Madonna ilmoitti.

Pop-ikoni loukkasi polvensa pahasti kesken Madame X -kiertueensa konsertin. Madonna on joutunut perumaan kiertueeltaan yli 14 esiintymistä polvivammansa ja koronaviruksen takia. 

Madonna

Rakkausrintamalla sykkii

Madonnan ja 25-vuotiaan Ahlamalik Williamsin suhteesta huhuttiin jo syksyllä, mutta laulaja ei kommentoinut asiaa millään tavalla. Joulun jälkeen hän kuitenkin julkaisi Instagram-tilillään kuvia ja videoita perhelomastaan, ja myös Ahlamalik nähtiin otoksissa.

Madonnan ja Ahlamalikin suhde pysyi salassa pitkään, mutta tanssijan isä Drue Williams kommentoi asiaa TMZ:lle. Hänen mukaansa kaksikko on seurustellut jo yli vuoden.

Drue paljasti tavanneensa Madonnan New Yorkissa syyskuussa. Laulaja oli kutsunut Ahlamalikin vanhemmat katsomaan Madame X -konserttiaan.

Lisäksi Madonna kutsui Ahlamalikin vanhemmat Las Vegasiin viime kuussa. Laulaja kutsui heidät sviittiinsä Caesars Palacessa järjestetyn konserttinsa jälkeen, ja Madonnan henkilökohtainen kokki valmisti kaikille illallisen.

Druen mukaan Madonna kertoi rakastavansa Ahlamalikia ja haluavansa pitää tästä huolta.

Lue myös: Madonnalla uusi kulta? Paparazzattiin lähes 40 vuotta nuoremman koreografikomistuksen kanssa - kuva!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!