Katso kuvat!

Poptähti Madonna nähtiin ulkoilemassa ensi kertaa koronaviruksen aikana: liikkuu nyt kainalosauvan kanssa - kuvat!

Hllwd | 01.06.2020 18:16

Polvensa keikkakiertueella telonut Madonna, 61, tallusteli Lontoon kaduilla kainalosauvan kanssa. 

Popmusiikkimaailman pioneerilaulaja Madonna nähtiin mustiin pukeutuneena King Edward VII -sairaalan edustalla. Tummasta asustaan huolimatta kaunotar oli säkenöivän ihana ilmestys, koska amerikkalainen laulaja vaikutti paparazzikuvaajien mielestä hyväntuuliselta jalkavaivastaan huolimatta.  

Lue lisää: Hupsista! Popmusiikin ikoni Madonnan selfiestä tuli belfie - laulajalta lipsahti muodokas takamus peilin kautta valokuvaan!

Madonna

Lue lisää: Biletti villisti Madonnan keikalla! Erika Vikman juhli synttäreitään Pariisissa ilman Dannyä! 

madonna 2

Kuntoutus kesken

Madonna kertoi toukokuun puolivälissä, että hän vihdoin pääsee kuntouttamaan rikkinäistä raajaansa useita kuukausia kestäneen kivun jälkeen. Tuolloin hän julkaisi Instagramissa päivityksen, jossa kertoi toipumisestaan. 

- Vihdoin voin aloittaa kuntoutukseni polveni rustovaurioon. Hyppisin ilosta, jos vain voisin kahdeksan kuukauden kipujen jälkeen, Madonna ilmoittaa.

Kuntoutus on tehonnut ainakin jonkin verran, sillä laulutähti näyttää etenevän ketterästi vain yhden kainalosauvan avulla. Edes portaat eivät hidastaneet Madonnan ripeää etenemistä. 

madonan 3

Lue lisää: Madonna iski 25-vuotiaan tanssijan – näin uuden rakkaan isä kommentoi 36 vuoden ikäeroa! 

Madonna 4

Kiertueen peruminen

Pop-ikoni loukkasi polvensa pahasti kesken Madame X -kiertueensa konsertin. Madonna on joutunut perumaan kiertueeltaan yli 14 esiintymistä polvivammansa ja koronaviruksen takia. 

Lue lisää: Victoria Beckham hakee uskottavuutta olkatoppauksilla, Madonna ei luovu korsetistaan – Seiskan muotipoliisi katsastaa julkkiskaunotarten syystyylin! 

Kaikki nämä kovat koettelemukset eivät kuitenkaan ole lannistaneet laulajaa, joka on aktiivisesti viihdyttänyt fanejaan sosiaalisessa mediassa. Hän on julkaissut paljon kuvia ja videoita, joiden aiheet vaihtelevat laidasta laitaan. Humoristisista hassutteluvideoista paljasta ihoa esitteleviin selfieihin. 


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!