fbq
Oho
15.05.2020 22:32
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
madonna
Hupsista! Popmusiikin ikoni Madonnan selfiestä tuli belfie – Laulajalta lipsahti muodokas takamus peilin kautta valokuvaan! 
Oho
15.05.2020 22:32
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Popmusiikin ikoni Madonna, 61, julkaisi Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoo kärsineensä kovista kivuista kahdeksan kuukauden ajan. 

- Vihdoin voin aloittaa kuntoutukseni polveni rustovaurioon. Hyppisin ilosta, jos voisin kahdeksan kuukauden kipujen jälkeen, Madonna ilmoittaa.

Lue lisää: Dennis Rodman väittää: ""Madonna halusi minut lapsensä isäksi, tarjosi 20 miljoonaa!"

MAdonna ig-

Päivityksensä ikoni lisäsi kaksi paljastavaa selfiekuvaa. Ensimmäisessä otoksessa hänellä on yllään musta verkkoasu, jonka läpi näkee laulajan mustat pitsimäiset alusvaateet. 

Popmusiikin uranuurtaja on kuvaillut itseään nähtävästi kylpyhuoneessa kesken riisumisen. Sillä seuraavassa otoksessa hänen päältään on kadonnut verkkoasun, ja Madonna poseeraa pelkästään rintsikoissa ja pikkareissa.

Toisessa kuvassa kaunottarella on mahdollisesti käynyt pienoinen lapsus. Siinä hänen persauksensa loistaa taustalla peilistä kuin pöllönsilmä pimeässä. 

Madonna ig kuva

Lue lisää: Madonnalla uusi kulta? Paparazzattiin lähes 40 vuotta nuoremman koreografikomistuksen kanssa - kuva! 

Kivut johtuvat 

Laulaja kuntouttaa ilmeisesti polveansa, jonka hän loukkasi pahasti Madame X -kiertueellaan New Yorkissa. Tuolloin hän ilmoitti asiasta sosiaalisessa mediassa. 

- Madame X:n on erittäin vaikea myöntää olevansa myös lihaa ja verta oleva ihminen. Hänen on levättävä seuraavat kolme päivää, jotta hänen polvensa parantuu kokonaan, Madonna myönsi. 

Kolme päivää ei hänellä kuitenkaan riittänyt, koska kivuliaan polven takia hän perui 14 esiintymistä.

- En ole luovuttaja! Tämä sattuu enemmän kuin voitte kuvitella. Nyt pitää ottaa korkokengät ja verkkosukkikset pois vähäksi aikaa, Madonna jatkoi.

Keikkoja artisti on joutunut perumaan myös tämänhetkisen maailman tilanteen takia muiden muusikoiden tavoin. Madonnan monet kesän keikat jäävät väliin koronaviruksen takia. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »