neymar

Neymarin raiskausepäily: Naisen lakimiehet irtisanoutuivat – Nadine-äiti käskee poikaansa luottamaan jumalaan!

05.06.2019 12:01

Jalkapalloilija Neymar Junioirin raiskaussyytös on saanut uuden käänteen, sillä futaria raiskauksesta syyttäneen naisen lakimiehet ovat irtisanoutuneet tehtävästään.

Asianajajat antoivat Globo TV:lle haastattelun, jossa he paljastivat naisen antaneen ristiriitaisia tietoja sekä poliisille että heille itselleen. Lakimiesten mukaan nainen oli kertonut, että hän ja Neymar harrastivat seksiä molempien suostumuksella, mutta itse aktin jälkeen jalkapallotähti olisi muuttunut väkivaltaiseksi.

Poliisille nainen oli taas suoraviivaisesti kertonut, että hänet raiskattiin. 

Insta-videot

Neymar on kiistänyt kaikki syytteet.Hän julkaisi Instagramissa seitsemän minuuttia pitkän videon, jolla hän vakuuttaa syyttömyyttään. Samalla hän julkaisi videolla häntä syyttävän naisen vähäpukeisia valokuvia. Asiasta on nostettu rikostutkinta. 

Lue lisää: Raiskausepäily! Neymar yritti todistaa syyttömyyttään – tilanne kääntyi päälaelleen: jalkapalloilijalle jopa viiden vuoden tuomio?!

Lue lisää: Rajuja väitteitä Neymarin raiskausepäilystä – naisen lääkärinlausunto julki: ”Fyysisiä vammoja”

"Jumalan siunausta"

Tiistaina Neymarin äiti Nadine julkaisi Instagramissa valokuvan, jossa hän poseeraa lapsiensa kanssa. Kuvatekstissä hän muistuttaa poikaansa palaamaan jumalan syleilyyn. 

- Poikani, nyt kun kaikki selviää ja jumalan totuus tulee julki, on aika oppia tästä kaikesta ja palata Jeesus Kristuksen luokse. Hän on ainoa, joka tuntee sydämesi. 
Keskity siihen mitä rakastat eniten eli jalkapalloon. Se tuo takaisin kaiken sen ilon, joka on ollut kadoksissa elämästäsi viimeisen muutaman päivän aikana.

- Anna anteeksi sille tytölle. Minä ja siskosi voimme naisina vakuuttaa, ettei se nainen edusta kaikkia kaikkia naisia. 

- Jumalan siunausta, rakastan sinua. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!