Raiskausepäily! Neymar yritti todistaa syyttömyyttään – tilanne kääntyi päälaelleen: jalkapalloilijalle jopa viiden vuoden tuomio?!

Hllwd | 03.06.2019 16:00

Jalkapallotähti Neymar Junior on joutunut toisen rikostutkinnan kohteeksi, raportoi urheilumedia AS. Alkuperäinen tutkinta koskee raiskausepäilyä, joka nousi otsikoihin viime viikonlopun aikana. 

Neymarin agentti-isä on kiistänyt kaikki poikaansa kohdistuneet syytökset. 

- Väitteet eivät pidä paikkaansa. Neymar ei ole syyllistynyt mihinkään rikokseen. Hän on joutunut kiristyksen uhriksi ja olemme jo antaneet todisteet viranomaisille. 

TAUSTAA: Raiskauksesta epäilty jalkapallotähti Neymar iskee takaisin: julkaisi Whatsapin seksiviestit – flirttailua ja yläosattomia valokuvia!

Neymar

Myöhään sunnuntai-iltana Neymar päätti kommentoida väitteitä itse. Hän julkaisi yli 119 miljoonalle Instagram-seuraajalleen yli seitsemän minuuttia pitkän videon, jossa hän vakuuttaa syyttömyyttään. Hän muun muassa mainitsee, että suljettujen ovien takana tapahtunut intiimi kanssakäyminen perustui täysin molempien suostumukseen. 

Videolla Neymar näytti myös otteita hänen ja naisen välisestä Whatsapp-viestikeskustelusta. Flirttailevan keskustelun lomassa nainen jakoi Neymarille intiimejä valokuvia itsestään. Osassa valokuvista nainen oli vähissä vaatteissa ja osassa täysin yläosattomissa. 

Uusi rikostutkinta koskee nimenomaan Neymarin julkaisemaa videota, sillä brasiliassa on laitonta julkaista, myydä tai jakaa seksuaalista materiaalia ilman kohdehenkilön suostumusta. Mikäli Neymar tuomitaan intiimien valokuvien levittämisestä, voi kyseessä olla jopa viiden vuoden vankeusrangaistus. 

Neymar poisti videon aikaisin maanantai-aamuna. 
 

Instagram post by 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr * Jun 2, 2019 at 2:44am UTC

4.4m Likes, 130 Comments - 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on Instagram

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!